Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Navštivte Kroužky na Vltavě a největší dětské hřiště ZDARMA

13. 07. 2011 | Kultura

Spojení unikátního dětského hřiště, kde se vyřádí i dospělí, a ojedinělého historického objektu někdejší Vršovické vodárny v Praze Braníku, kde se vše inspiruje myšlenkou -  aktivně spojit volný čas dětí a rodičů.


U nás mohou všechny generace sportovat, vzdělávat se, zdokonalovat svou zručnost, v klidu a kvalitně se i s dětmi najíst, obdivovat umění, ubytovat se a hlavně se dobře bavit.


Program na prázdniny:


kroužky na vltavě1. Divadelní pohádka každou sobotu od 10 hodin
Začali jsme již v sobotu 9.7. činoherní pohádkou s loutkami - Jak Honzík a Anička cestovali za zvířátky - divadlo Paleček. A každou další sobotu se můžete těšit na novou, zábavnou pohádku pro děti a dospělé v přízemí naší restaurace.


2. Minidisco každý večer mezi 18. až 19. hodinou na letní zahrádce
Děti si zatancují a vyřádí se s profesionální animátorkou, dostanou dárečky a balónky… Rodiče se mohou radovat pohledem na své děti z krásné letní terasy. A užívat si také skvělou večeři nebo naši akci pro rodiče – každé 3. lambrusco zdarma! Při nepřízni počasí bude program uvnitř. Pro hosty naší restaurace je celý program každý večer zdarma. Začínáme v sobotu 9.7.


3. Keramická dílna otevřená pro všechny každou neděli od 10 hodin
Vyrobte si a nabarvěte keramický výrobek s naší odbornou lektorkou keramiky. Zabaví se a něco naučí děti i dospělé, každou neděli připravíme keramickou dílnu přímo v koutku restaurace.


4. Večeře, obědy, svačiny, čerstvé dorty a poháry kdykoliv každý den od 9.00 do 23.00 hodin
Ochutnejte speciality našeho šéfkuchaře Michala Blumtritta, který vaří především z čerstvých a přírodních surovin, a každý den připravuje polední menu za cenu od 69 Kč. Děti budou nadšeny z našeho dětského menu! U všech jídel dbáme na výživovou kvalitu a dostatek vitamínů. V naší restauraci se bude líbit všem – miminkům v našich kolébkách, batolátkům ve speciální ohrádce s míčky, dětem na skluzavce z hradu a dospělým třeba na romantické schůzce v prostoru odděleném od herních prvků pro děti.


kroužky na vltavě5. Narozeninové oslavy a rodinná setkání
U nás se zabaví celá rodina! Připravíme oslavu podle vašeho přání a finančních možností. Zajistíme doprovodný program s milou animátorkou, klauna, malování na obličej, balónky, dort, dárek od nás… tak, aby byla oslava pro oslavence a jeho kamarády nezapomenutelná!


6. Sportovní, taneční a výtvarné kroužky každý den včetně víkendů
Nemusíte se nikam přihlašovat, prostě si přijďte užít, kdykoliv máte chuť být s kamarády a dobře se bavit.


7. Největší hřiště v ČR zdarma!
Obrovské lanové centrum se třemi tobogány, trampolína, lezecké stěny, houpačky, atrakce pro nejmenší děti, občerstvení, zmrzlina, párek v rohlíku a spoustu další zábavy pro celou rodinu.


Zdroj, foto: Kroužky na Vltavě.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
od září 2011 končí vstup zdarma, platí se vstupné 30 Kč za osobu starší 1 roku
Obrázek uživatelky
profil
Děti se mají kde vyřádit....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles