Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Navštivte největší západočeský prodejní veletrh v Plzni

10. 10. 2011 | Výstavy
Od pátku 14. října do neděle 16. října se promění obě Městské sportovní haly TJ Lokomotiva Plzeň na Slovanech včetně venkovních ploch v obrovský veletržní areál hostící trojici prodejních a kontraktačních veletrhů Moderní dům a byt & Moderní žena & EX Plzeň. Brány veletrhů budou otevřeny denně od 9 do 18 hodin.

Celá jedna hala je věnována veletrhu Moderní dům a byt. Pro stavebníky je připraveno více než osmdesát firem nabídnout vše co souvisí se stavbou nebo rekonstrukcí domu či bytu. Představí se zde stavební a projektové kanceláře nabízející projekty i zajištění staveb rodinných domů včetně dřevostaveb. Představí se výrobci i dodavatelé topných systémů, kotlů, tepelných čerpadel, infratopení, krbů, plastových oken a dveří, dřevěných stropních kazet, garážových vrat, kovových plotů, tepelné izolace a mnoho dalších. Pokud se chystáte pouze vylepšit ex-plzensvé bydlení interiérovými úpravami, jistě vás bude veletrh inspirovat. Namátkou upozorníme na výrobce a dodavatele nábytku, postelí a matrací pro zdravý spánek, žehlících systémů, vybavení do kuchyně nebo na zahradu.

Druhá hala s veletrhem Moderní žena potěší nejen návštěvnice, které si zde mohou nakoupit ve více než sedmdesáti expozicích módní výrobky pletené, šité, kožené, spodní prádlo, různé módní doplňky, čepice, kabelky, šperky, bižuterii, kosmetiku a drobné dárky pro své blízké. Zajímavé budou i expozice thajských masáží, potravinových doplňků a zdravých elixírů. Opět je připravena oblíbená Ezoterická poradna s věštěním budoucnosti z karet, či vyhledáváním patogenních zón ve vašem bytě.

Příjemnou chutnou třešinku na trojitém veletržním dortu tvoří s ochutnávkami potravin přes dvacet expozic na gastrofestivalu Stůl plný dobrot - EX Plzeň. Pochutnáte si na sýrech, hrašce, vegetariánské a indické kuchyni, lázeňských oplatcích i výborné kávě, sušenkách, müsli a jiných dobrotách.
 
Zábava pro děti
Pro děti je připravena v kryté hale dílnička, kde si mohou malovat na ručně vyfouknuté skleněné figurky, zaskákat si v obřím nafukovacím hradě nebo si odnéstveletrh-moderni-zena zvířátka tvarovaná z nafukovacích balónků.

Veletržní tombola

Ve veletržní tombole je připraveno tři a půl tisíce cen od vystavovatelů a sponzorů veletrhu.Veletržní los naleznete jednak na volné vstupence nebo ho obdržíte při zakoupení vstupenky při příchodu na veletrh. Los odevzdáte u veletržní tomboly a můžete si z osudí vytáhnout výhru. Každý druhý los vyhrává!
Vstupné na veletrh činí 50 Kč pro dospělé, 20 Kč pro děti.

Celkem se na veletrzích  představí více než stosedmdesát firem z celé ČR i ze zahraničí.

Spojte příjemné s užitečným a navštivte trojlístek veletrhů Moderní dům a byt & Moderní žena & EX Plzeň od 14. do 16. října. Každý člen rodiny si zde najde to své a domů si odnese nejen zážitky, ale i dárky a plno inspirace na zkrášlení svého obydlí či přímo nakoupí vánoční dárky pro své blízké.
Více informací naleznete na www.omnis.cz.

Zde si můžete ZDARMA stáhnout a vytisknout volnou vstupenku na tento veletrh:   VSTUPENKA  (200 kB)


Zdroj: Omnis Olomouc

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
když to zítra pude,podle počasí, tak pojedu,je to sice přes hodinu cesta,ale když to spojím s nákupem třeba v makru a v tesku tak to bude na celý den
Obrázek uživatelky
profil
od násSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles