Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nečekaná nová láska

7. 09. 2017 | Vaše příběhy

Jak už to tak v životě chodí, i ta největší láska na celý život může skončit úplně jinak, než si představujete. To jsem si myslela i já, ale nebylo tomu tak. Láska ke mně nebyla taková, jakou jsem dávala já tomu druhému.

Jednoho dne po rozhovoru s kamarádkou jsem se rozhodla využít její radu a napsat do seznamky. Možná budu mít konečně štěstí a potkám opravdovou lásku, se kterou budu prožívat nejen to dobré, ale i to zlé. Napsala jsem krátký text a přiložila foto. Doufala jsem, že se někomu zalíbím a tak se i stalo. Odpovědí jsem dostala více, ale ta nejrozsáhlejší byla od něho. Jeho jméno je Jirka.

Jen jsem váhala, zda odepsat nebo ne, nebydlel zrovna nejblíže. Dala jsem tomu šanci a napsala pár vět. Očekávala jsem s napětím, jestli napíše a odpověď přišla velmi rychle.


Za velmi krátký čas jsme si o sobě pověděli hodně informací. Rozuměli jsme si už po prvním telefonátu. To jsem ani nečekala, že to bude mít tak rychlý průběh. Cítila jsem, že mu můžu věřit a spolehnout se na něho. Nemohu tomu ani uvěřit, že zrovna já potkám někoho tak úžasného, kdo bude mít na mě tak dobrý vliv. Nikdy jsem nic takového nezažila a setkala jsem se jen s hodně urážkami a všechno jsem vydržela. Pro mě je hodně důležité, aby mě měl člověk rád a bral mě takovou, jaká jsem. Neměla jsem v životě moc štěstí a za posledních 10 let mě potkalo mnoho špatného a díky tomu se mně změnil život. Vážně jsem onemocněla a díky nemoci jsem otevřela oči a uvědomila jsem si, že nechci mít u sebe člověka, pro kterého nic neznamenám. Musím se všemu přizpůsobit, i když tomu tak pořád není, protože je to hodně těžké se s tím vypořádat a pořád bojovat s něčím a pak síly dochází.

On přišel právě včas. Věděl o mně hodně věcí, které bych nikdy jen tak někomu neřekla. Řekla jsem si, že buď mu to bude vadit anebo ne. Překvapil mě, že mu nic nevadilo. Choval se ke mně, jak nejlíp mohl. V den jednoho měsíce, kdy jsme si psali, mně poštou přišly krásné hodinky a to jsem byla hodně překvapená, protože jsem nic nečekala. Po měsíci neustálých dlouhých hovorů jsem se rozhodla se s ním sejít osobně a zjistit, jestli si budeme rozumět i při prvním setkání z očí do očí. Trošku byl problém s autem, které neměl, ale to koupil velmi rychle.

Už nemohl ani dospat, jak mě chtěl vidět, když jsme měli tu možnost se vidět na Skypu. Já jsem ze setkání měla velkou obavu a nevěděla jsem, jestli se ke mně bude chovat tak jak přes telefon. Když přišel den setkání a spatřila jsem ho, obdivovala jsem jeho klid. Seznámila jsem ho se zbytkem rodiny. Čas s ním letěl tak rychle, že jsem se nestačila ani divit. Musel odjet, protože ráno šel do práce. Ten den jsem se cítila moc dobře. Snažil by se mně splnit všechno, jen abych byla šťastná a spokojená. To jsem ještě nikdy nezažila. Tak jsme si řekli, že to spolu zkusíme a budeme spolu chodit.

Lásko, mám Tě moc ráda a vážím si toho. Vidím Ti to na očích, že jsi šťastný se mnou a to mě moc těší, že to máme vzájemné. Věřím, že naše láska nikdy neuvadne a bude se rozvíjet dál a dál a nikdo nám ji nepřekazí. Budeme tu jeden pro druhého. Využijeme šance, kterou nám osud nabídl. Moc na Tebe myslím a chybíš mi ještě více. Budu se snažit udělat pro Tebe jen to nejlepší. Děkuji, lásko moje, za všechno. Tvoje Lenka


Lenulinka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !