Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nechte omládnout jednotlivé partie svého těla

29. 04. 2015 | Krása
Co jen bychom daly za to, aby na nás věk nebyl znát. Tuto otázku si denně kladou miliony žen. Odborníci naštěstí přišli na to jak ošálit přírodu a za pomocí kterých metod lze co nejdéle udržet mladistvý vzhled. Rady, které pomohou tělo omladit, prozradila odbornice Petra Řehořková.

O vašem věku nevypovídají pouze vrásky v obličeji, ale i dekolt, stehna a zadek. Právě na pokožce těchto partií je znatelné, že věk si začíná vybírat svou daň. Pokožka už není tak pružná a svěží, objevují se první vrásky, kůže se jeví povadlejší. Jak oživit, zpevnit a především omladit pokožku?

Vypněte dekolt

Oživení pokožky dekoltu a její zpevnění při domácí péči docílíme maskou, kterou si připravíme ze dvou lžic medu, jednoho žloutku, pár kapek citronové šťávy a lžíce majonézy nebo bílého jogurtu. Naneseme masku na dekolt, krk i obličej a necháme 15 minut působit. Poté ve sprše smyjeme, nedřeme pokožku žádnými hrubými předměty.

Nechte omládnout jednotlivé partie svého tělaVynikající omlazující péči, která je velmi brzo vidět, je ošetření mikrojehličkovou radiofrekvencí. Výrazné rýhy se dají vyplnit kyselinou hyaluronovou, oživit mezoterapií nebo obnovit svrchní vrstvu pokožky pomocí speciálního laseru. Jako přirozený trik doporučuji spát více na zádech, abychom pokožku dekoltu zbytečně nemuchlali.

Také pravidelné krémování ráno a večer je velmi důležité. K opečovávání pleti jsou přitom nejvhodnější hydratační krémy s kyselinou hyaluronovou, která na sebe dokáže vázat vodu, tudíž pleť hydratovat a vypínat.

Získejte pevnější stehna a zadek

S přibývajícími léty povoluje i pokožka v oblasti stehen a zadečku. Se ztrátou její pružnosti si však neporadí ani sebelepší posilovací stroj či zpevňující krém. Samostatnou kapitolou je pak viditelná celulitida. Není tajemstvím, že žádný zázračný krém či gel vás nevzhledných ďolíčků nezbaví, vyzkoušet zato můžete kombinaci několika metod. „Pomůže velmi silná radiolipolýza a estetická rázová vlna. Délka ošetření je však individuální,“ říká Řehořková s tím, že na ostatní partie má skvělý vliv radiofrekvence či rázová vlna s myosimulací.

Nesmažte se na slunci

Ponocování, kouření a nezdravý životní styl stojí za rychlým stárnutím pokožky. Pokud jej chcete zpomalit, dopřejte si dostatek spánku, odložte cigarety a alkohol. Málokdo také ví, že pleť bude vypadat starší, pokud ji budete neustále vystavovat slunečním paprskům. Ochranné opalovací krémy s vysokým faktorem přitom nejsou dostatečnou zárukou krásné a zdravé pokožky.

Hydratujte

Aby pokožka zářila, byla vypnutá a svěží, je nutné ji dostatečně hydratovat. Ovšem dodržovat pitný režim nestačí, je potřeba dodávat jí vláhu také zvenčí. Možností je přitom hned několik. V první řadě je třeba opečovávat ji hydratačním krémem. Odlíčit pleť a pečovat o ni vhodným krémem je naprostou samozřejmostí. To platí jak u pleti, tak u pokožky celého těla.

Co se týče moderních metod, při péči o zralejší pleť je vhodné pravidelně navštěvovat odborníka. Na pleť 30+ je vhodné aplikovat několikrát do roka mezoterapii, mikrojehličkovou radiofrekvenci nebo LPG program, který aktivuje v pleti kyselinu hyaluronovou. Právě kyselina hyaluronová na sebe dokáže vázat vodu, tudíž pleť hydratovat a napínat.


Zdroj, foto: Petra Clinic


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nechte omládnout jednotlivé partie svého těla:

Nechte omládnout jednotlivé partie svého těla
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !