Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nechtěně za zlodějku

10. 05. 2011 | Vaše příběhy
Tato příhoda se mi stala loni, když jsem si kupovala novou zimní bundu. Nemusela jsem dlouho vybírat, jedna mi padla hned do oka a navíc mi parádně seděla. Bundu jsem zaplatila, prodavačka odstranila z rukávu bundy ochranný čip proti zlodějům a já jsem spokojeně odešla.

Pár dní na to jsme s kamarádkou vyrazily do nákupního centra na nákupy vánočních dárků. Já jsem si samozřejmě oblékla svou novou bundu. Jenže jen co jsme vešly do prvního obchodu, začalo něco odporně pípat – alarm u vchodu. Ihned se na nás stočily zraky všech nakupujících a prodavaček, zatímco já s kamarádkou jsme jen vyjeveně stály a přemýšlely, proč jsme alarm spustily.

Prodavačkám bylo jasné, že u nich jsme zatím nemohly nic ukrást, ale asi si myslely, že jsme něco ukradly někde jinde, tak nás celou dobu bedlivě pozorovaly. To bylo strašně otravné, takže po chvíli jsme to vzdaly a odešly. Neobešlo se to ale bez dalšího pípání.

Zdálo se nám to sice divné a nechápaly jsme, čím ten alarm spouštíme, ale nechtěly jsme si zkazit nákupy a vyrazily jsme do dalšího obchodu.

Ale sotva jsme vešly, hned se ozvalo další pípání. Tady byly prodavačky horší, rovnou chtěly ukázat obsah tašek, a že na nás zavolají policii. Vysvětlovaly jsme jim, že nic kradeného nemáme a teprve jsme vešly, takže jsme rozhodně ani nic ukrást nemohly, ale nedaly si říct. Musely jsme ukázat obsah tašek a všichni lidé na nás přitom koukali, ani se nesnažili dělat to nenápadně. Nic kradeného jsme samozřejmě neměly, tak nás pustily.

Na další takové představení jsme už ale neměly náladu a tak jsme vyrazily k nám domů prozkoumat, čím to zatracené pípání spouštíme.

Napadlo mě, že by to mohlo být bundou, tak jsem ji pořádně prohlédla a pod kapucí jsem našla ještě jeden čip. Vůbec jsem ho při nošení necítila a hlavně by mě nenapadlo, že na bundě budou čipy dva a jeden takhle schovaný. Prodavačku to očividně taky nenapadlo.

Druhý den jsem se tedy vydala znovu do obchodu, kde jsem si koupila bundu, aby odstranili i druhý čip. Když jsem vešla, všechno bylo v pořádku a alarm se nespustil. Nevím proč, ale čip spouštěl alarm v ostatních obchodech, jen ne v tom, kde jsem si bundu koupila.

Přestože jsem ukázala účtenku, prodavačka se na mě i tak dívala podezřívavě, ale nakonec čip odstranila. A já jsem konečně mohla jít v bundě kamkoliv, aniž by se spustilo otravné PÍP-PÍP-PÍP.

 

Autor:natali88


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také se mi to stalo a nevěřila jsem vlastním očím. Přišla jsem do textilu, prohlédla si nabídku a při odchodu jsem začala pískat. Prodavačka viděla, že jsem nic nekupovala a zkoušela taškou procházet kolem pokladny. Taška pískala, vabrali jsme obsah a zjistili jsme, že píská balíček masa, ze kterého nesundali čidlo.
Obrázek uživatelky
profil
nás v supermarketu pípá téměř pořád. Už se nad tím nikdo nepozastavuje, i ochranka je flegmatická. Já jsem pípala taky jednou. Už ani nevím, co jsem si to koupila a šla do jiného supermarketu. Myslím, že nějakou drobnost, kterou tam ani neprodávali, tak se to vysvětlilo. A taky jsem byla rudá, jako bych něco provedla.
Obrázek uživatelky
profil
Mám stejnou zkušenost. Kupovala jsem dvoudílné plavky v Pardubicích, protože byly slevy nakoupili jsme s manželem plnou tašku trička na léto, kraťasy atd. Dvoudílné plavky jsem doma s statním zbožím vybalila a zjistila jsem, že na kalhotkách je čip, na podprsence byl sundaný. V obchodě jsme nepípali, nákup měl asi 10 položek a zpát do krámu asi 100 Km. Vzala jsem plavky s dokladem o koupi a šla u nás do obchodu prosit, ať mi čip sundají a že mám doklad, že jsem plavky neukradla. Prodavačky byly ochotné a čip sundaly, sdělily mi, že muselo dojít ke zmagnetizování, proto nepípal. Ale mě to moc příjemné nebylo.
Obrázek uživatelky
profil
Přesně tohle se mi taky stalo a ne jednou. Koupila jsem si kabelku a v té úplně nějmenší vnitřní kapse byl nalepený ochranný proužek na který prodavačka zapomněla.Zvláštní bylo, že jsem s ní chodila několik měsíců než jsem vyrazila do marketu, kam běžně nechodím. A už jsem houkala.Smajlík Pochopitelně následoval ochod dozadu za doprovodu ochranky, prohledání kabelky a nalezení kodu. Naštěstí už byla viditelně obnošená, tak mne ani nepodezírali z krádeže. I tak to bylo nepříjemné a pochopitelně dost mě to zdrželo.
Podruhé jsem si z obchodu donesla tepláky i s obřím plastovým kodem. Ani on v obchodě nepískal. Bohužel, kupovala jsem je ve slevě spolu s potravinami a účet jsem zahodila, takže se ani nemůžu do obchodu vrátit a požádat o sundání. Tak kdyby jste někdo věděl, jak na to Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moji sestre takhle kdysi vsude pipala ucebnice anglictiny, nez jsme na to prisly, ze je to ta knizka, docela to trvaloSmajlík moc dobre vim, jaka je to potupa vykladat obsah kabelky, casto velmi osobni veci, ochrance pred davem cumilu..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles