Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nehoda v prosinci

14. 11. 2010 | Vaše příběhy

Budu vám vyprávět nehodu, která se mi stala před dvanácti lety v prosinci. Po narození naší dcery jsme se po dvou letech přestěhovali na vesnici. Zanedlouho jsem dostala práci, poznala nové přátele, Verunka nastoupila do školky, bylo to období plné pohody, štěstí.

I proto jsem se rozhodla, že své narozeniny poprvé v životě neoslavím jen v rodinném kruhu, ale i s přáteli v místní hospůdce. Objednala jsem chlebíčky, zajistila salónek, byly to příjemné starosti. Oslava byla plná zábavy. Čas neúprosně běžel a přišel čas jít domů. Kousek od hostince jsem si potřebovala odskočit. Rychle jsem tedy běžela do parčíku ke kapličce, ze které si místní mládež udělala klubovnu. Vybrané místečko jsem si oťapala, abych se přesvědčila, zda je vše v pořádku a před usednutím na bobek jsem udělala ještě asi dva kroky dozadu. Byl mráz a tak jsem se snažila potřebu vykonat rychle, pak jsem si všimla, že tekutina, kterou vylučuji, mi barvou připomíná krev. Po chvilce jsem vstala, oblékla se a víc nevím, probrala jsem se až v klubovně.

Slyšela jsem zdálky volat své jméno. Když jsem otevřela oči a podívala se před sebe, tak jsem uviděla manžela sedícího na bobku, jak mi drží ruku. Bylo tam víc lidí, mezi nimi i kamarádi, kteří utíkali zpátky do hospody a žádali hostinskou o půjčení klasického telefonu, aby mohli přivolat pomoc, paní hostinská je však odbyla slovy, že ať táhnou, protože jsou vožralí.

Po několika pokusech z mobilního telefonu se podařilo zavolat sanitku. Mezitím jsem chvílemi byla v bezvědomí. V sanitce jsem dostala třicet šest injekcí a po půlhodině mě rychle odvezli do nemocnice na gynekologii, kde mě ošetřili. Probrala jsem se až na ARU, kde jsem strávila jeden den, druhý den mě převezli na JIP, kam za mnou přišel pan primář a zeptal se mě, jestli vím, co se mi stalo. Řekla jsem mu, že jsem si šla nutně odskočit, ale víc nevím. Teprve od něj jsem se dozvěděla, že jsem si sedla na přimrzlou lahev od šampusu, která měla uražené hrdlo. Střep jsem si vrazila těsně vedle konečníku pět centimetrů do hloubky a deset centimetrů do šířky. Od úplného vykrvácení mi zbývalo necelých deset minut. Nezemřela jsem na místě jen díky tomu, že řez skončil dva milimetry od všech důležitých kanálků.

V nemocnici jsem nezůstala dlouho, po pár dnech jsem byla propuštěna domů, kde mě s radostí přivítala má tříletá Verunka, která se těšila na opožděného Ježíška, aby mi mohl dát dárečky, dodatečně jsem s rodinou oslavila mé narozeniny a společně jsme přivítali Nový rok.

 

Mona08 – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale pořádně jsi místečko neoťapala.
Prostě po oslavě....
Ale lidi jsou hrozní, co se všechno najde v přírodě, i tam, kde by to člověk nečekal!
Obrázek uživatelky
profil
děsná příhoda-nástrahy číhají všude.Hlavně,že konec je dobrý
Obrázek uživatelky
profil
Šílená nehoda, úplně mě z toho mrazí. Ještě že to dobře dopadlo.
Obrázek uživatelky
profil
je to opravdu neuvěřitelné, co všechno se může stát...
Obrázek uživatelky
profil
nenene, to opravdu nechci zažít
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles