Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejčastější chyby při odličování

6. 10. 2007 | Péče o tělo
Ačkoliv se odličování může zdát velmi jednoduchou záležitostí, dejte pozor na velmi časté chyby, kterých se ženy dopouští. Za správnou péči včetně kvalitního odlíčení Vás vaše pleť odmění krásným a zdravým vzhledem.

Večer jste příliš unavená a odličování necháváte na ráno.
Je to největší chyba v odličování, jaké se můžete dopustit. Sice se odlíčíte ráno a pleť důkladně vyčistíte, ta však nemá možnost odpočinku a regenerace v průběhu noci, kdy odpočívá celý zbytek vašeho těla. Navíc, připravujete-li se ráno do dalšího pracovního dne, opět se ihned nalíčíte a čas pro odpočinek pleti prakticky neexistuje. Vaše pleť je pak unavená.

odličování Důsledkem jsou nejen okamžitě rozpoznatelné dermatologické problémy – ucpané póry, olupující se šupinky kůže, pupínky…, ale i předčasné stárnutí pleti s brzkými příznaky vrásek a vysušenými místy. Pokud chcete mít pleť krásnou a svěží, dopřejte jí odpočinek a odličování a čištění před spánkem rozhodně nezanedbávejte.

Používáte nekvalitní tampónky!
I když je hlavní pozornost při odličování vždy kladena na kosmetické přípravky, dobře provedené odlíčení stojí také na kvalitě odličovacích tampónů. Pokud vaše tampóny během odličování pouští chloupky, určitě je vyměňte za kvalitnější. Drobné vatové chloupky totiž v pleti ulpí namísto nečistot a přes noc působí stejně škodlivě jako zbytky líčidel. Vyvarujte se používání klasické vaty nebo nekvalitních odličovacích tamponů a pro vaši pleť hledejte tampónky s pevnou strukturou. Ideální je kombinace kvalitní bavlny a mikrovlákna, která tamponům zajistí pevnost i jemnost.

odličování K odlíčení vám stačí voda a mýdlo!
I kdyby vám vlastní prababička tvrdila, že obličeji stačí voda a mýdlo, nevěřte jí. Alkalické mýdlo (tj. běžné mýdlo na ruce) na pleť nepatří, protože narušuje její vrchní ochrannou vrstvu a nadměrně ji vysušuje. Na vysušené pleti se pak mohou tvořit loupající se plochy kůže. K odličování a čistění pleti používejte výhradně odličovací kosmetiku vhodnou pro váš typ pleti a kvalitní odličovací tampóny s mikrovláknem.

Krk neodličujete!
Při odličování byste neměla zapomínat ani na váš krk. Kůže na krku je velmi jemná, a pokud se o ni dobře nepostaráte, bude jedním z míst, kde se začnou tvořit první vrásky. Pro odličování krku jsou vhodnější větší oválné tampóny s mikrovláknem.

odličování

Triky a tipy na odličování a více informací o výrobcích na odličování nejdete na www.odlicovani.cz









Zdroj: www.odlicovani.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Pro jistoru se raději nemalujiSmajlík, pak stačí opláchnou bličej vodou a nějakým čistící gelemeSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Problémy s odličováním nemám, mně stačí, že se opláchnu vodou.
Obrázek uživatelky
profil
Já taky občas jdu spát nalíčená, protože už jsem moc unavená nebo už se blíží ráno, ale jsou to opravdu výjimky. Už si na to dám pozor.
Obrázek uživatelky
profil
já taky musím být v posteli odlíčená
Obrázek uživatelky
profil
Bez odlíčení bych neusnula!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles