Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejefektivnější metody omlazení pleti, které bez skalpelu uberou pár let

27. 07. 2020 | Krása
Již mnoho let neplatí, že pokud chceme vypadat o pár let mladší a minimalizovat své vrásky, je jediným možným krokem plastická operace za deseti tisíce korun. Trendem dnešní doby jsou mini-invazivní zákroky, které jsou rychlé, bezbolestné a nezatíží vaši peněženku.

Omládněte vlastní krví


Poměrně novou estetickou metodou je plazmaterapie, která způsobí, že po ní pokožka vypadá pružněji, pevněji a mladistvěji. Je ideální pro věkovou skupinu 30 – 50 let. Principem plazmaterapie je biostimulace kolagenových buněk, které se nacházejí v pokožce.
Vědecké výzkumy ukazují, že stárnutí pleti je způsobeno právě přirozenou ztrátou kolagenu, která je spojena se špatnou hydratací a menší aktivitou buněk produkujících kolagen. Naše vlastní plazma bohatá na krevní destičky umí tyto buňky stimulovat k tvorbě nových kolagenních vláken. Tím dochází k regeneraci, rozzáření a zřetelnému omlazení pleti. Velkým plusem metody je, že jde o materiál tělu vlastní, tudíž možné alergické reakce jsou prakticky nulové. Plazmu lze také obohatit kyselinou hyaluronovou a tím hydrataci výrazně podpořit. Samotná procedura netrvá déle než hodinu a není potřeba hospitalizace.

omlazení pletiNebojte se laseru


Na drobnější či mimické vrásky se hodí rejuvenace pleti frakčním laserem CO2. Díky aplikaci laserových paprsků do povrchové a střední vrstvy kůže dochází mj. k obnově tvorby kolagenu, aniž by bylo nutno zasahovat do hlubokých vrstev kůže, jak tomu bylo u starších typů laserů. Díky frakčnímu laseru můžete minimalizovat vrásky a zlepšit celkový tonus pleti. S jeho pomocí dochází také k výrazně rychlejšímu hojení jizev či minimalizaci pigmentových skvrn, které vznikají v pozdějším věku. Samotný zákrok téměř nebolí.

Zázrak za pomoci nití


Pokud máte již více viditelné vrásky a nechcete podstoupit invazivní zákroky, je ideální volbou lifting obličeje pomocí vstřebatelných nití. Jak vidno, povadlý obličej či prohlubující se vrásky v obličeji nemusí být vždy důvodem k chirurgickému zákroku čili faceliftingu. Poslední dobou se stále větší oblibě těší liftingové metody prováděné ambulantně, a to pomocí liftujících nití. Tahle mini-invazivní metoda omlazení velmi úspěšně nahrazuje skalpel. Nitě jsou vyráběny ze vstřebatelných materiálů. „Niťovou“ terapií vám vytvarovují kontury obličeje, pozvednout ústní koutky, obočí i tváře, vypnou vrásky obličeje a taktéž provedou lifting krku, povadlého poprsí, valů paží, zadečku či stehen. Velkou výhodou liftingu pomocí nití je téměř bezbolestná aplikace a poměrně výrazný efekt s delší dobou trvanlivosti. Zákrok se provádí pouze v lokální anestezii, po skončení zákroku odcházíte domů, a pokud dojde opětovně k neestetickému poklesu, lze ho zopakovat.


Zdroj, foto: Perfect Clinic



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ceny se dají vyhledat,ale s obrázkem mladé ženy to trochu přehnali. Mají ukázat starší ženu a ne mladou dívkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky jsem si říkala, že raději ceny sem nenapsali.
Obrázek uživatelky
profil
a ceny budou taky superSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles