Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nejkrásnější filmová místa – křížem krážem po Česku

18. 07. 2011 | Knižní tipy
Název knihy: Nejkrásnější filmová místa – křížem krážem po Česku
Autor: Radek Laudin
Nakladatelství: Fragment
Datum vydání: 08.03.2011
Brožovaná vazba
Počet stran: 128 str.
Formát: 148 x 210 mm
Cena: 229 Kč

Edice Tipy na výlety si zachovává velkou oblibu u lidí všech generací. Dokazují to i počty prodaných knih – již více než 117 tisíc výtisků celé edice! Nakladatelství FRAGMENT přináší všem lidem, kteří rádi cestují a poznávají krásy České republiky, další tipy na výlety. Tentokrát za nejkrásnějšími filmovými místy v Čechách.

fragment-kniha-nejkrasnejsi-filmova-mistaPokračování úspěšných tipů na výlety vás zavede na místa, kde se točily filmy Noc na Karlštejně, Pelíšky, Jáchyme, hoď ho do stroje, Jak svět přichází o básníky, Vyšší princip a spousta dalších. Navštivte místa, která znáte z televizní obrazovky, a staňte se pro jednou filmovou hvězdou. Najdete zde 30 tipů na výlety, včetně map, popisu okolí a řady dalších informací. Můžete na vlastní kůži zažít specifickou atmosféru, kterou vyzařují filmová místa, a tato publikace bude jistě báječným průvodcem nejen při rodinných výletech s dětmi… Na pultech knihkupectví bude k dostání od 8. března 2011.

Začátkem dubna budou také vycházet nová vydání velice oblíbených titulů z edice Tipy na výlety – Křížem krážem po Českých horách, Na kole křížem krážem po Čechách, Na kole křížem krážem po Moravě a Slezsku, S dětmi křížem krážem po Čechách.


Více informací nejen o této knize Nejkrásnější filmová místa – křížem krážem po Česku se dozvíte také na stránkách nakladatelství Fragment.

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný knižní tip na cestování.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles