Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší česká bojovnice v kleci se představí v Praze

28. 12. 2018 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Jméno Lucie Pudilová asi většině z nás nic neříká, ale v příštích měsících se to možná změní. Lucie je první Českou, která v disciplíně smíšených bojových umění (MMA) pronikla do nejprestižnější světové organizace UFC - Ultimate Fighting Championship.

Jedná se o ultimátní boj v kleci, který na první pohled ani nemá pravidla. Ta pochopitelně existují, ale oproti jiným bojovým uměním a sportům je dovoleno téměř vše a zápasy tak často končí před limitem a často i zraněním. Samozřejmě tento sport je doménou mužů, ale i souboje žen si rychle získaly velkou popularitu.

Pudilová na UFC Fight Night Prague 2019


bojové uměníTaké v Česku jsou souboje v kleci stále populárnější a doslova svátek pro české fanoušky nastane v době jarních prázdnin, konkrétně 23.února 2019, kdy se v pražské O2 Aréně poprvé představí bojovníci pod hlavičkou nejprestižnější světové organizace UFC a nebude mezi nimi chybět právě Lucie Pudilová! Oficiální název celé akce zní UFC Fight Night Prague 2019 a po vstupenkách se jen zaprášilo – celá O2 Aréna se vyprodala během jediného dne.

Kdo je Lucie Pudilová


Lucie Pudilová se narodila 13.června 1994 v Příbrami a k bojovým sportům se dostala v 15 letech, kdy se začala věnovat kickboxu a od tohoto kontaktního bojového sportu již to bylo jen krůček k MMA. K prvnímu profesionálnímu zápasu v kleci nastoupila Lucie ve 20 letech a s přehledem vyhrála. Vítězství sbírala i v dalších zápasech po celé Evropě (připsala si pouze jednu porážku na body proti Švédce Lině Landsberg), a proto si jí všimli zástupci prestižní UFC a podepsali s ní smlouvu.

Na americké půdě pod hlavičkou UFC se Lucie poprvé představila 18.března 2017 a její soupeřkou byla opět Lina Landsberg. I tentokrát Pudilové své soupeřce podlehla na body, tedy na základě verdiktu rozhodčích. Podle většiny diváků i odborníků však byla Lucie v souboji lepší než její soupeřka a měla si odnést výhru. To ostatně v následném rozhovoru přiznala i sama vítězka.

Lucie Pudilová zatím v UFC absolvovala 4 zápasy a má vyrovnanou bilanci výher a proher 2-2. Žádný z jejích zápasů neskončil před limitem, takže i druhou porážku si připsala na body po rozhodnutí rozhodčích.

Na pražské zastávce UFC Fight Night bude soupeřkou Pudilové Američanka Liz Carmouche, která doposud absolvovala v kleci 8 zápasů a 4 z nich dokázala vyhrát. Českou bojovnici tedy určitě nečeká nic snadného. Podle sázkové kanceláře Fortuna a vypsaných kurzů je mírnou favoritkou její soupeřka. Pudilovou však za úspěchem požene vyprodaná hala, tak věřme, že Američanku v únoru porazí.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !