Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší čeští vizážisté se utkají v Brně

27. 02. 2010 | Trendy

Soutěž pro vizážisty, kosmetičky a maskérky zná jména těch nejlepších, kteří postupují do březnového finále. Zadáním prvního kola soutěže bylo téma Gothic Lady: svůdná a krásná žena, do jisté míry ponurá a přísná, s čistou bledou pletí. Pro celkový dojem mohli soutěžící použít honosné šperky a jednoduché šaty nebo naopak. Možné bylo i prolnutí historie se současností, záleželo na každém, jak tento námět pojal.


Ze zaslaných fotografií odborná porota ve složení Bohumila Christophová - předsedkyně poroty, Ilona Pavlatová, Linda Valsami a Vladimíra Kočková, anonymně hodnotila: podklad, líčení očí a obočí, líčení rtů, celkový dojem a vystižení tématu. „Bylo těžké vybrat ty nejlepší, neboť zpracování tématu Gothic Lady není jednoduché. Na finalistkách se porota jednohlasně shodla, neboť přesně vystihly stylem líčení, úpravou rtů, obočí a celkovým zpracováním zadané téma,“ uvedla Ilona Pavlatová.


gothicZ třiceti přihlášených soutěžících postupují do finále: Hana Macháčková, Soňa Kováčová, Marie Andršová, Naďa Pohlová, Jana Springerová a Šárka Kopečková, náhradnicí je Monika Fridrichová. Hlavní soutěž se uskuteční 6. března v rámci Brněnských dnů krásy.

Soutěžní klání je veřejné, doba líčení je stanovena na 30 minut, dalších 5 minut je na konečnou úpravu modelky. Celý průběh je přenášen on-line na plátno.


Tématem finálového kola je Femme Fatale - žena vamp, za každé situace neodolatelná, přitažlivá, avšak ne arogantní. Žena, která pouhými detaily dokáže rozehrát mužskou fantazii. Příkladem může být Angelina Jolie nebo Marlen Dietrich. Porota každé finalistce udělí body v rozmezí 1-5 (1-nejhorší, 5-nejlepší), a to ve čtyřech kategoriích – podklad, oči, rty, celkový dojem. Hodnocení je veřejné. Na závěr obdrží všechny finalistky diplom a ceny od sponzorů. Vítězka navíc i postup na proslulé mezinárodní mistrovství v líčení, které bude součástí veletrhu Beauty International v Dűsseldorfu, 27. března 2010.


Oblíbené centrum nákupů tak ještě před příchodem prvních jarních dnů rozkvete krásou modelek a inspirativní tvůrčí fantazií soutěžících.  Návštěvníci si budou moci užít také řadu atraktivních doprovodných akcí. Nebudou chybět tolik vítané poradny pro změnu image a rychlokurzy líčení. Profesionálové z řad stylistů rovněž poradí, jak se stylově a módně oblékat. Součástí akce budou i módní přehlídky: představí se kromě jiných i zcela nová značka oblečení pro plnoštíhlé a těhotné ženy.


Zdroj: Olympia centrum.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
HLAVNĚ A'T SE NEPOBIJÍ
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles