Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší terasa v Praze opět otevřena!

10. 06. 2019 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Užijte si vaší kávu nebo oblíbený drink s přáteli na naší úžasné terase


Mama Shelter Praha není jen hotel s velkou postelí, nadrozměrnou televizí a vysokorychlostním bezplatným Wi-Fi připojením, ale také skvělé místo k jídlu, pití, tanci, večírkům a oslavám. Máme radost, že nyní můžeme oznámit, že naše úžasná terasa je znovu otevřena pro letošní letní sezónu a my se těšíme, že si na ní budete užívat vše, co Mama nabízí. Léto je tady, je škoda sedět uvnitř, přijďte k nám a užívejte si sluníčka!

Hledáte místo, kde strávit léto?


MAMA shelterPak pro vás máme jasnou odpověď! Naše velká terasa je přesně to místo, kde můžete začínat den s ranní kávou a užít si snídani. Naše skvělé snídaně nabízejí širokou nabídku domácího pečiva, vajíček na nejrůznější způsoby, velké množství druhů sýrů a uzenin, ovoce, zeleninu a ještě mnohem vice. Užít si je můžete za 14 EUR. V klidu si vypijte váš šálek kávy a nechte sluníčko, aby vás nabilo energií, kterou budete potřebovat k přežití dne v srdci velkoměsta. Přes oběd si můžete pochutnat na naší zdravé nabídce, vybírat můžete třeba mezi populární Poke Bowl a nejrůznějšími saláty od tradičního šopského po čočkový se ztraceným vejcem. Navíc je jaro, tak proč si nedat třeba jarní závitky! Na našem menu najdete i další skvělé věci jako kuřecí a zeleninové gyozas, hummus s chlebem focaccia, tuna tataki a italskou burratu. Měli jste těžký den v práci? Vezměte přátelé a přijďte po práci na naší skvělou pizzu a drinky a tančete až do rána. Naši DJs čekají hned vedle terasy v našem úžasném Mama baru (vždy ve čtvrtek, pátek a sobotu).

Naše terasa je oázou v ruchu velkoměsta, které oživuje svými barvami a unikátní atmosférou. Relaxujte na pohodlných sedačkách, houpacích křeslech a lavicích a užívejte si péči našeho ochotného personálu, který splní každé vase přání. Určitě se k nám budete chtít vracet a užívat si vše, co Mama a naše terasa nabízí. Těšíme se na vás!
MAMA Shelter Praha
Pokud vás baví sledovat sporty, stačí sejít po schodech do našeho MAMA’s Garden Bar! Můžete zde sledovat sportovní přenosy na našich velkých obrazovkách nebo plátně, ale také se s přáteli utkat v kulečníku nebo stolním tenise. Garden Bar menu vám k tomu nabídne klasiky jako burgery, hotdogy, nakládaný hermelín nebo hovězí tatarák. Nebo si prostě jen dejte studené pivo na zahrádce. Děti a pejskové jsou vítáni!


ABOUT MAMA SHELTER

Po mnoha úspěšných letech v Club Med (spoluzaloženo rodinou Trigano), založil Serge Trigano se svými syny Benjaminem a Jérémie Mama Shelter v roce 2008. Od začátku bylo cílem nabídnout hostům něco unikátního a to směs zábavy, dostupnosti a skvělých služeb ve městech, která si zakladatelé oblíbili a ve čtvrtích, které svou povahou odpovídají filosofii Mama. Tam může nejlépe vyjádřit svojí excentrickou a unikátní povahu. Mama své kořeny zapustila nejprve v Paříži, poté v Marseille, odkud se rozšířila do Lyonu, Bordeaux, Toulouse, Los


Angeles, Rio de Janeira, Prahy, Bělehradu a Toulouse. Mama otevře také v londýnské čtvrti Shoreditch, francouzském Lille, již podruhé v Paříži, v Dubaji, Římě a v mnoha dalších městech! V roce 2014 koupila 35 procentní podíl v Mama Shelter skupina Accor. Vítejte v našem dobrodružství!



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejlepší terasa v Praze opět otevřena!:

Nejlepší terasa v Praze opět otevřena!
Nejlepší terasa v Praze opět otevřena!
Nejlepší terasa v Praze opět otevřena!
Nejlepší terasa v Praze opět otevřena!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice