Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejoblíbenější českou biopotravinou jsou čoko-kokosky

1. 04. 2008 | Novinky
V neděli 30.3.2008 byly na veletrhu Biostyl 2008 vyhlášeny výsledky spotřebitelské ankety „Nejoblíbenější česká biopotravina roku 2008“.

 Tento titul letos získaly čoko-kokosky se špaldovou moukou z Biopekárny Zemanka. Na druhém místě se v hodnocení spotřebitelů umístil bílý jogurt z kozího mléka z rodinné farmy Pavla a Jitky Dobrovolných DORA, třetí místo získala hrušková pálenka z hrušek Madame Verte ze Zámeckých sadů Chrámce manželů Syrovátkových.

Slavnostní vyhlášení proběhlo na Mezinárodním veletrhu zdravé výživy, ekologie a zdravého životního stylu veletrhu Biostyl 2008 na pražském Výstavišti v Holešovicích. Vítěz soutěže získal možnost užívat na svých výrobcích označení „ČESKÉ BIO 2008“, všichni tři ocenění obdrželi kupon na bezplatné užívání stánku na veletrhu Biostyl 2009.

nejoblíbenější česká biopotravinaSoutěž pořádalo občanské sdružení PRO-BIO LIGA ve spolupráci se společností Incheba Praha, která je mimo jiné pořadatelem veletrhu Biostyl. Spotřebitelé mohli od 14.2. do 30.3. 2008 hlasovat pro svou nejoblíbenější biopotravinu formou anketních lístků či elektronicky na adrese www.biospotrebitel.cz. Vybírat tak mohli ze 76 výrobků, které byly přihlášeny do letošní odborné soutěže Česká biopotravina roku 2007, z níž nominace na Nejoblíbenější českou biopotravinu roku vychází. Třetího ročníku soutěže se zúčastnilo na 2200 hlasujících spotřebitelů.

Seznam vítězů minulých let:
2006 - Biohovězí maso, výrobce: Biopark, s.r.o. Velký Šenov
2007 - Bio kysaný nápoj, výrobce: Mlékárna Valašské Meziříčí, s.r.o.

Čtěte také:
Pošumavský BIO MED se stal českou biopotravinou roku 2007


Zdroj: www.biospotrebitel.cz

Chytrá Žena.cz






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !