Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejskrytější přání

19. 12. 2017 | Knižní tipy
Název: Nejskrytější přání
Autor: Marybeth Mayhew Whalen
Nakladatelství:   Mystery Press
Datum vydání: 10 / 2017
Formát: 145x205 mm
Vazba: vázaná s přebalem
Počet stran: 288 stran
Cena: 299 Kč

Na knižním trhu se začíná prosazovat fenomén tzv. „manželských dramat“, o čemž svědčí úspěch bestsellerů Manželé odvedle, Za zavřenými dveřmi či Manželovo tajemství. Výrazným představitelem tohoto subžánru je i novinka z Mystery Pressu, román Nejskrytější přání.

Možná je to vaše město. Možná je to vaše ulice.

Možná je to vaše tajemství.


Nejskrytější přáníKniha je mozaikou osudů šesti postav, které se střetnou v jednom čase a na jednom místě:
v městečku jménem Sycamore Glen. Zdánlivě obyčejná nehoda, během níž se na místním koupališti málem utopí malý chlapec, spustí řetězec událostí, který ovlivní všechny ústřední protagonisty tohoto strhujícího románu.

Jejich příběhy, které se v Nejskrytějších přáních vzájemně naprosto nečekaně proplétají, uchvacují nejen hloubkou, ale také způsobem, jakým mezi sebou kontrastují samotní vypravěči, z nichž každý má svůj vlastní, jedinečný a nezapomenutelný hlas.

Román ukazuje, jaké škody mohou napáchat zdánlivě nepatrná tajemství, a postupně odhaluje spletitou záhadu, která čtenáře pohltí a nepustí až do šokujícího a emocemi nabitého závěru.

O knize Nejskrytější přání:


Při pohledu zvenčí může Sycamore Glen vypadat jako naprosto obyčejné ospalé maloměsto. Ale za bílými plaňkovými ploty leží pavučina tajemství utkaná od jednoho domu k druhému.
Místní obyvatelé si v sobě nesou, stejně jako každý z nás, břemeno vlastní minulosti – až do chvíle, kdy nehoda na koupališti naruší zdejší křehkou rovnováhu. A když závažné okolnosti donutí jednu ženu vrátit se po letech do Sycamore Glen, začíná se klubko sousedských vztahů a životů pomalu rozplétat.
Jediné parné léto odhalí dávno pohřbená tajemství a obyvatelé Sycamore Glen zjistí, že je nemožné skutečně znát ty, kteří jsou nám nejbližší. Je ale také nemožné milovat je a odpustit jim?

O autorce knihy Nejskrytější přání:


Marybeth Mayhew Whalen je americká spisovatelka, která se ve svých knihách věnuje výsostně ženským tématům. Je spoluzakladatelkou oblíbeného webu Shereads.org, zaměřeného na tvorbu nejzajímavějších současných autorek.
Pod jménem Marybeth Whalen napsala pět románů (trilogie Sunset Beach a samostatné knihy The Mailbox a She Make It Look Easy), jeden příspěvek do série Year of Weddings a tři nebeletristické tituly. Prosadila se ale až vynikajícím románem Nejskrytější přání, který podepsala už jako Marybeth Mayhew Whalen. Na něj v letošním roce navázala podobně laděnou knihou When We Were Worthy.
S manželem Curtem jsou svoji již pětadvacet let, mají šest dětí a společně žijí v Severní Karolíně. Marybeth vede rodinný obchod, ale vždycky si najde dost času na čtení a psaní dalších románů.


Tuto knihu Nejskrytější přání koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Mystery Press.


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejskrytější přání:

Nejskrytější přání
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !