Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Největší den zábavy pořádaný v ČR pro rodiny i seniory

21. 08. 2014 | Kultura
Jedinečný den, který nemá v České republice obdoby, můžete prožít již tuto sobotu 23. srpna2014 na Šiklově mlýně ve Zvoli nad Pernštejnem. Tento největší přírodní zábavní areál v České republice společně s Rodinnými a Senior pasy již pravidelně pořádá tento mimořádný den na konci letních prázdnin. Zvány jsou rodiny s dětmi, ale i senioři.

Pro držitele rodinných pasů jsou připravené různé slevy, dárky a hlavně mnoho dětských atrakcí naprosto zdarma. Pro prarodiče, kteří vlastní senior pasy je připravená odpočinková zóna, různé zábavné stanoviště a samozřejmě i nějaké dárečky. Areál v tento den nabízí extra dávku atrakcí, her, soutěží či westernová a divadelní představení. Doslovnou chuťovkou je pak Vyhlášení výsledků soutěže REGIONÁLNÍ POTRAVINA KRAJE VYSOČINA 2014 s ochutnávkou soutěžních produktů,  ale i vystoupení Václava Upíra Krejčího či skupiny Kamelot. Po celý den běží i denní program na městečku. O zábavu tedy rozhodně nebude nouze.

Největší den zábavy pořádaný v ČR pro rodiny i senioryCelé rodiny a hlavně držitelé rodinných a senior pasů se každoročně setkávají právě v Šiklově mlýně a čeká je den plný zábavy pro malé i velké. Nejenže držitelé pasů budou mít slevu na vstupném 50 procent, ale zvýhodněné ceny je čekají i u atrakcí. Sleva pak bude poskytnuta i rodinám, které se nově zaregistrují až v Šiklově mlýně. Některá stanoviště budou pouze pro rodiny s pasy, jako například lov bizona či jezdecká soutěž v nasedání na koně. Po celém areálu se ale bude soutěžit i v dalších westernových disciplínách. Měření sil proběhne třeba v jízdě na elektrickém býkovi, střelbě ze vzduchovky a desítkách dalších atrakcí.

Westernovou atmosféru doplní opékání špekáčků u táboráků, které budou pro děti zdarma. Pro seniory pak máme zdarma přichystanou lahodnou kávu a koláček. Pro maminky s nejmenšími dětmi bude připravená místnost s vybavením pro přebalování a krmení.

Samozřejmě jsme přichystali program, ve kterém vystoupí i známé osobnosti. Na návštěvníky bude ve 12 hodin a 30 minut čekat vystoupení Václava Upíra Krejčího. Na čtvrtou hodinu odpoledne chystáme finále Rodinného dne v podání koncertu skupiny Kamelot. Tím však den na Šiklově mlýně nekončí. Ve 21:00 nás všechny čeká úžasná noční ohňová divadelní hra „Démon noci“ s finálním ohňostrojem a diskotékou až do rána.

Po celý den je také k dispozici offroadová dráha s čtyřkolkami. Otevřené bude i koupaliště s divokou řekou. Cestou domů můžete navštívit i oba naše parky v Dolní Rožínce Strašidelný zámek Draxmoor a Fotopark Krokodýl, vzdálené jen 3 km, kde získáte slevu na vstup při prokázáním se vstupenkou do Šiklova mlýna.  

Zdroj, foto: Šikland


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Největší den zábavy pořádaný v ČR pro rodiny i seniory:

Největší den zábavy pořádaný v ČR pro rodiny i seniory
Největší den zábavy pořádaný v ČR pro rodiny i seniory
Největší den zábavy pořádaný v ČR pro rodiny i seniory
Největší den zábavy pořádaný v ČR pro rodiny i seniory
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
byli minulý víkend, je to tam moc hezké, jen počasí nám moc nepřálo
Obrázek uživatelky
profil
Tam se chystáme zajet.Užijeme si hezký a zábavný den.
Obrázek uživatelky
profil
kdyby to nebylo pro mě tak daleko jela bych hned
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles