Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Největší zimní módní přešlapy a jak se jim vyhnout

24. 12. 2015 | Trendy
V módě vítězí originalita, každý by měl mít svůj styl, který ho reprezentuje a vychází z jeho osobnosti, ale i v dnešní módě je pár pravidel, které jé dobré dodržovat při kombinaci barev, stylů nebo doplňků. V následujícím textu vám přinášíme pár stylistických chyb, kterých je lepší se tuto zimní sezónu vyvarovat.

Kozačky k business kalhotám

Vysoké kozačky jsou pro tuto zimu trendem číslo jedna. A není se co divit, jsou pohodlné, poskytují teplo a při správném výběru mohou opticky vylepšit postavu. Nesmíme se však nechat zlákat a nosit je ke všemu. Volné kalhoty nacpané v kozačkách jsou známé faux pas, toto spojení opravdu nesluší nikomu. Raději sáhněte po legínách nebo úzkých džínách, v kombinaci s kozačkami ke kolenům vypadají skvěle.

Kalhoty v kotníkových botách

Kotníkové boty, zejména ty na podpatku, jsou velice slušivé a trendy. Celý vzhled však může zkazit špatný výběr kalhot. Nejhorší volbou jsou volné kalhoty zastrčené do bot. Je pravda, že vám nejde pod kalhoty nepříjemný chlad, ale trendy look to rozhodně není. Ke kotníkové obuvi noste úzké kalhoty ve zkrácené délce, která bude končit nad botou nebo zvolte kalhoty dlouhé a rovné, které budou botu obepínat.

Největší zimní módní přešlapy a jak se jim vyhnout

Elegantní kabelka k péřové bundě

Není pochyb, že péřová bunda nebo vesta v zimě příjemně zahřejí, některým kombinacím bychom se však měli vyhnout, zejména elegantním celokoženým kabelkám. Sáhněte raději po sportovním typu kabelky nebo tašky. V současnosti se nabízí i rádoby elegantní péřové kabáty s opasky pro vytvoření siluety, přesto buďte s výběrem kabelky opatrné. Platí to i naopak, ke kvalitnímu vlněnému kabátu v žádném případě nenoste sportovní kabely.

V kozačkách bez punčoch

Ať jste sebevíc otužilá, v zimě nahé nohy do kozaček prostě nepatří. Nahá kůže v třeskutých mrazech bude vždy vypadat nevhodně a v kombinaci s vysokými kozačkami působit laciným dojmem. Chybu nikdy neuděláte s jemně průsvitnými punčochami.

Horská výbava ve městě

Každý ví, jak nepříjemná dokáže být zima ve městě. Napadaný sníh, který se rázem změní na černou břečku, námraza na chodnících a obava, že naše kožené boty budou po zimní sezóně zničené od soli. Přesto všechno bychom měli sněhule a různé bytelné horské obutí nechat opravdu jen na hory a raději sáhnout po kvalitní ochraně obuvi v podobě vosků a pečujících postřiků.

Zdroj, foto: CCC boty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Miluju kozačky, ale pokud je marast nebo námraza, tak raději sáhnu po těch pohorkách. Radši pohodlí a teplo, nějaká moda mi může být ukradená. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
takže radši zmrnout a nebo si rozsekat obličejík než být v pohodě? No jsem radši na pohodu a ostatní mi můžou třeba klepat kosu. Nosím pohory když je třeba
Obrázek uživatelky
profil
Správně, do města sněhule nepatří, hned každý pozná, že jste z dědiny.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles