Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejvhodnější podprsenky pod letní šaty a topy

19. 07. 2016 | Pro ženy
-Komerční sdělení-


Je ráno, stojíte před svým šatníkem a nevíte, co na sebe? U žen nic neobvyklého. A jak dlouho při ranním oblékání uvažujete o prádle? Minimum...

A přitom právě správně zvolená podprsenka je základním kamenem každého outfitu. Vybrat vhodnou podprsenku pod obleční však není vůbec snadné. Nejde přitom pouze o volbu správné velikosti, ale i toho, aby pod oblečením nebyla vidět. To je důležité zejména v létě, kdy nosíme světlé a průhledné oblečení ušité z lehkých materiálů.

Spodní prádlo si vybírejte podle toho, co máte v plánu mít na sobě


Prádlo s jistotouPokud si myslíte, že svou situaci vyřešíte tím, že si na sebe oblečete bezešvou podprsenku, musíme vás upozornit, že ta nepředstavuje univerzální řešení. Oblékat se musíte jednoduše s rozvahou podle toho, co máte v plánu mít na sobě.


Ta nejlepší podprsenka pod bílé oblečení


Vím, že to zní logicky, ale zapamatujte si, pod bílé šaty, halenku, košili nebo tričko, rozhodně bílé prádlo nepatří. Proč? Je to jednoduché, copak znáte někoho s bílou kůží? Pokud tedy chcete, aby vaše podprsenka pod šaty vskutku nebyla vidět, nestačí, aby byla pouze bezešvá, musí být také tělová.

Pozor na výstřihy!


Léto však nepřeje pouze světlým barvám, ale i hlubokým výstřihům. Dalším důležitým faktorem proto je, aby podprsenka nejenže neprosvítala, ale zároveň i vytvářela krásný dekolt. Ten nehezčí dekolt získáte s pomocí push-up anebo také gelové podprsenky. Ty samodržící, si dokonce hravě poradí i s hlubokým výstřihem na zádech. Krásný dekolt i holá záda nejsou problémem pro nalepovací podprsenky, které ňadrům zajistí dokonalou podporu a zároveň si přitom můžete dovolit mít na zádech i hluboký výstřih.

Topy a jiné módní kousky bez ramínek


Topům a šatům s odhalenými rameny se mnoho žen vyhýbá, protože si neví rady, jak řešit to, co mít pod nimi. Je to však škoda, protože jde o velký módní trend, který ženám sluší. Vhodnými podprsenkami, k těmto módním kouskům, jsou ty bez ramínek. Pokud si na podprsenku bez ramínek netroufáte, vyzkoušet můžete i tu s odepínatelnými ramínky, které můžete vyměnit za silikonové. Vhodnou alternativou jsou i gelové samodržící podprsenky.

Ty nejlepší podprsenky na léto


Jaké podprsenky jsou tedy pro letní období ty nejlepší? K těm nejlepším patří takové, které jsou variabilní a umožní případnou úpravu, dle dané situace, tedy toho, co máme v plánu mít na sobě. Jde tedy především o podprsenky se snímatelnými ramínky, jež nositelce umožňují nosit podprsenku bez ramínek, s ramínky, i se silikonovými nebo šperkovými ramínky. Podprsenky s odepínatelnými ramínky tak nabízí ten nejlepší komfort a v případě, že jsou push-up a tělové barvy, mohou je ženy nosit takřka pod jakýmkoliv oblečením.

I T-shirt podprsenky jsou skvělé pro nošení v létě


Vedle podprsenek s odepínatelnými ramínky jsou pod letní šaty skvělé i podprsenky střihu T-shirt. Jednu dobu byly T-shirt podprsenky velkým hitem. Jde totiž o velmi pohodlný kousek, který preferují především ženy s menším poprsím, a proto není důvodu, proč na ni i zanevřít. Zvlášť, pokud je bezešvá a tělová.

Nejnovější vychytávka na léto - Multifunkční podprsenka


Tahle šikovná podprsenka, vynález posledních let, dokáže to, co jiné ne. Dokáže se přizpůsobit dané situaci. Multifunkční podprsenka, známá i jako racerback, vám dává až 5 možností, jak si samy můžete podprsenku přizpůsobit svým vlastním potřebám. Oříškem pro ni nejsou špagetová ramínka, ramínka se zavazováním za krk, oblečení s jedním ramínkem, T dekolty na zádech, ba dokonce ani hluboké výstřihy anebo záda řešená do kříže.

Až tedy příště budete stát před svým šatníkem a budete zvažovat, co si vzít na sebe, vzpomeňte si, že základním kamenem je podprsenka. Už se nemusíte bát, věříme, že nyní už víte, pro kterou sáhnout.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
V nabídce push-up a gelových inzerované firmy pro mě jen jedna jediná podprda a ještě v hnědé barvě...No to jako nic moc, teda. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám hrozně ráda krajkové podprsenky a celkově ty vzory krajek na různém oblečeníSmajlík , jen jsem zatím nenašla takovou podprsenku , aby nebyla pod prádlem vidětSmajlík. Nemáte někdo prosím nějakou radu pro mne? Za každou odpověd či reakci budu moc ráda , děkujiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ráda jsem si článek přečetlaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám radši hladké podprsenky,krajkové moc nenosím
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles