Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nemocnice s kamarádkou

17. 11. 2010 | Vaše příběhy

Je to sice už pět let, ale dodnes si s kamarádkou z našeho zážitku děláme velkou legraci. Kamarádka měla jít na vyšetření střev a jelikož jsme nemohli na ten den sehnat auto, tak jsem se uvolila, že ji doprovodím metrem. Když byla kamarádka na vyšetřovně už dlouho, začala jsem se v čekárně opravdu nudit.

 

Sestřička, která běhala sem a tam si samozřejmě všimla, že nevím, co bych roupama - mi povídá: "Maminka už za chvilku bude hotová."  Na mou poznámku, že opravdu nejsem její dcera, ale jen kamarádka, nějak nereagovala a my se samozřejmě bavily. A nejen sestra, ale i paní doktorka si to myslela. A abych nezapomněla podotknout, kamarádka je pouze o pět let starší než já. Jak to už bývá, začala jsem si z kamarádky dělat legraci ještě v čekárně a jen proto, že jí nebylo dobře a chtěla jsem jí zvednout náladu. Přemýšlely jsme, jaká to cesta v jejím stavu bude MHD a ještě k tomu metrem.

 

Vydaly jsme se na cestu a podepírající kamarádku jsem vedla k východu. Když vtom se otočím, jestli jsme něco nezapomněly, když jsem dostala takovou ránu dveřma. Pospíchající kluci ze záchranky. Přišla jsem v tom momentu o dva zuby a rozsekla jsem si bradu o kliku, jak jsem šla k zemi. V tu chvíli jsem viděla všechny svatý.

 

Když jsem se vzpamatovala, už jsem byla na chirurgii a na bradě mám na památku dva stehy. Je fakt, že jsem si potom nemusela lámat hlavu tím, jak kamarádku dopravím metrem domů. Kluci od RZP nás odvezli. A je fakt, že dodnes se s kamarádou válíme smíchy na zemi, když si na to jedna z nás vzpomene. A co  teprve, když si jdeme sednout někam na skleničku, to je teprve ta pravá zábava. Dokonce jsme na to nachytaly i pár lidí. Dobré dva roky nám kamarád nevěří, že jsme opravdu jen kamarádky a kluci od RZP jsou našimi nejbližšími přáteli. Škoda jen, že už tam nejezdí.
                                                           
                                                                        

vevercaa – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
perfektně napsané.Klobouk dolů zážitek na celý život.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík patrí pocta
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
napsané za 1.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
zaujímavé
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles