Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nemocnice s kamarádkou

17. 11. 2010 | Vaše příběhy

Je to sice už pět let, ale dodnes si s kamarádkou z našeho zážitku děláme velkou legraci. Kamarádka měla jít na vyšetření střev a jelikož jsme nemohli na ten den sehnat auto, tak jsem se uvolila, že ji doprovodím metrem. Když byla kamarádka na vyšetřovně už dlouho, začala jsem se v čekárně opravdu nudit.

 

Sestřička, která běhala sem a tam si samozřejmě všimla, že nevím, co bych roupama - mi povídá: "Maminka už za chvilku bude hotová."  Na mou poznámku, že opravdu nejsem její dcera, ale jen kamarádka, nějak nereagovala a my se samozřejmě bavily. A nejen sestra, ale i paní doktorka si to myslela. A abych nezapomněla podotknout, kamarádka je pouze o pět let starší než já. Jak to už bývá, začala jsem si z kamarádky dělat legraci ještě v čekárně a jen proto, že jí nebylo dobře a chtěla jsem jí zvednout náladu. Přemýšlely jsme, jaká to cesta v jejím stavu bude MHD a ještě k tomu metrem.

 

Vydaly jsme se na cestu a podepírající kamarádku jsem vedla k východu. Když vtom se otočím, jestli jsme něco nezapomněly, když jsem dostala takovou ránu dveřma. Pospíchající kluci ze záchranky. Přišla jsem v tom momentu o dva zuby a rozsekla jsem si bradu o kliku, jak jsem šla k zemi. V tu chvíli jsem viděla všechny svatý.

 

Když jsem se vzpamatovala, už jsem byla na chirurgii a na bradě mám na památku dva stehy. Je fakt, že jsem si potom nemusela lámat hlavu tím, jak kamarádku dopravím metrem domů. Kluci od RZP nás odvezli. A je fakt, že dodnes se s kamarádou válíme smíchy na zemi, když si na to jedna z nás vzpomene. A co  teprve, když si jdeme sednout někam na skleničku, to je teprve ta pravá zábava. Dokonce jsme na to nachytaly i pár lidí. Dobré dva roky nám kamarád nevěří, že jsme opravdu jen kamarádky a kluci od RZP jsou našimi nejbližšími přáteli. Škoda jen, že už tam nejezdí.
                                                           
                                                                        

vevercaa – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
hezky napsaný ...
Obrázek uživatelky
profil
legrace s vyraženými zuby a šitou bradou Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
bolestivy neprijemny zazitek.......lituji
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles