Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nenápadné omlazení: Vše, co chcete vědět o neinvazivních zákrocích

10. 12. 2016 | Krása
-Komerční sdělení-

Povislá víčka, mimické vrásky, pigmentové skvrny a neduživá pleť jako bez života. Problémy, které s přibývajícím věkem řeší většina žen. Rády bychom vypadaly o něco mladší, ale rozhodně nechceme skončit jako umělé masky, na které je spíše děsivý pohled. Víte, jak můžete znovu získat mladistvý vzhled bez toho, abyste musela pod skalpel?


Velmi přirozeného výsledku lze naštěstí dosáhnout díky tzv. miniinvazivním zákrokům. Spadají do domény estetické dermatologie, a jak jejich název vypovídá, jde o nenápadné až minimální procedury bez viditelných následků (například jizev). Že jste absolvovala například lifting obličeje dnes díky přelomovým technologiím nemusí poznat ani vaše vlastní máma.

V tomto článku si rozebereme 4 aktuální trendy v oblasti estetické dermatologie a řekneme si, co si od nich můžete slibovat. Dočtete se například, jestli jednotlivé procedury bolí a jak dlouho trvá, než se zotavíte. Bát se ale nemusíte – společnou výhodou všech miniinvazivních zákroků je to, že jsou velmi šetrné a bezpečné. Pokud vás některá z metod zaujme a budete se chtít dozvědět víc, objednejte se například na nezávaznou konzultaci v MEDICOM Clinic – tam se vám budou věnovat jako v rukavičkách.

MEDICOM ClinicTrend 1. Ošetření laserem


Na co slouží:

Vyhlazení mimických vrásek
Odstranění nerovností na pokožce a jizev po akné
Ošetření dekoltu a tváře

Mimickým vráskám se nevyhne nikdo. Jsou znamením toho, jak moc se v životě smějeme nebo mračíme, a mohou vzniknout už v poměrně mladém věku. Jejich vyhlazení a zjemnění vám ubere pár let a váš obličej bez nich bude vypadat i mnohem svěžejší.  Jednou z metod, které dokážou mimické vrásky odstranit, je ošetření CO2 laserem. Bonusem je i odstranění jizev po akné, které vám zůstaly jako nechtěná památka na pubertu.

K ošetření se používá lokální anestetický krém, je bezbolestné a celá procedura obvykle nezabere víc než půl hodiny. „Kouzlo“ spočívá v teple laserových paprsků, které pokožku prohřejí a obnoví v ní přirozenou tvorbu kolagenu. Po ošetření možná budete několik dnů mírně zarudlá v obličeji, po 2-3 dnech se objeví drobné stroupky, které se rychle zahojí.


Trend 2. Vyplnění vrásek kyselinou hyaluronovou


Na co slouží:


Vyplnění vrásek kolem nosu, očí, rtů
Úprava povadlých kontur a pokleslých ústních koutků
Návrat pružnosti unavené pokožce

U této metody hraje první housle kyselina hyaluronová, kterou máme v těle my všichni. S věkem ji však postupně ztrácíme a její nedostatek se projeví například ochabující pokožkou. Kyselinu hyaluronovou vám pomocí tenoučké jehly nebo kanylky aplikuje lékař, přičemž procedura trvá jen několik minut. První účinky vidíte okamžitě, přičemž efekt se do 2 týdnů ještě zlepší. Výhodou je, že po ošetření se můžete třeba hned vrátit do práce. Make-up si smíte na tvář nanést po 12 hodinách.


Trend 3. Radiofrekvenční ošetření pleti


Na co slouží:
Zpevnění kontur obličeje
Barevné sjednocení pleti
Vyhlazení vrásek

Chcete svou pleť vrátit zpátky v čase a zároveň byste ráda vyřešila nepěkné barevné fleky, které jen stěží překryjete make-upem? Nebo vás trápí jizvy po akné či po dávném úrazu?

Radiofrekvence se hodí pro všechny typy pleti včetně lehce opálené nebo tmavší pokožky.
Speciální aplikátor do pokožky vysílá pulzy radiofrekvenční energie, přičemž dochází k mírnému pocitu pálení. Po zákroku je důležité, abyste ošetřované místo nechladila – snížila byste efekt celé terapie. Jemné stroupky, které se vám po zákroku vytvoří, se rychle oloupou.


Trend 4.  Ultherapie – ošetření ultrazvukem


Na co slouží:
Omlazení pleti
Zpevnění povislé kůže v oblasti podbradku
Vyhlazení krku a dekoltu

Skvělá volba pro dámy, které by si přály omlazení, ale před plastickou chirurgií mají velký respekt. V případě této metody vás nečeká nic jiného než bezbolestné vystavení pokožky ultrazvuku. Ten uvolní teplo a nakopne v pokožce tvorbu nových kolagenových a elastických vláken.

Na tváři nezůstávají žádné jizvy a nepotřebujete ani čas na zotavování. Bezprostředně po zákroku si můžete třeba nanést make-up a vrátit se zpátky do práce. A když vám kolegové pochválí mladistvý vzhled, můžete je nechat v přesvědčení, že jste byla jen na obědě a neobvykle prospěla procházka po čerstvém vzduchu.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !