Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nenechte si ujít veletrh potřeb pro děti FOR KIDS

28. 02. 2011 | Zajímavosti
Sedmý ročník veletrhu FOR KIDS představí novinky z oblasti potřeb a vybavení pro děti od batolat po studenty.

Návštěvníci zde najdou expozice více než 160 vystavovatelů. Součástí veletrhu bude pestrý doprovodný program v podobě přednášek z oblasti speciální pedagogiky pro laickou veřejnost i pedagogické pracovníky, seminář o bezpečnosti hraček, jehož garantem je Sdružení pro hračku a hru, a bližší informace o systému Montessori školek v České republice. V rámci doprovodného programu zahraje ve vstupní hale hudební seskupení MBunda Afrika (Bubny z Afriky), jehož členové pocházejí z Konga, Guiney, Koga a Senegalu. Skupina vystupuje se svým komponovaným programem hlavně pro děti.

Aktuality o veletrhu a doprovodném programu najdete na  www.forkids.zc

Veletrh pro děti FOR KIDSFOR KIDS proběhne v rámci souboru veletrhů pro rodinu a volný čas FOR FAMILY, který nabídne přehlídku informací, zajímavostí a zábavy pro každého člena rodiny.

Pražský veletržní areál bude ve dnech 31. 3. – 3. 4. 2011 kromě veletrhu  FOR KIDS hostit také veletrh FOR SENIOR, jehož cílem je podpořit kvalitní život starší generace, zlepšit přístup seniorů k informacím a nabídnout možnosti pro jejich vzdělávání, veletrh FOR TRAVEL, jenž představí nabídku cestovních kanceláří a agentur včetně sportovních aktivit, wellness a relaxačních pobytů, a nově také FOR PETS – 1. veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata, jehož hlavním mottem bude ochrana a práva zvířat.



Zdroj: FOR KIDS

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
velice rádi se tam pojedeme podívat,prima tip
Obrázek uživatelky
profil
tam by sme sa radi pozreli
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles