Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nenechte si vzít nezávislost v oblékání

8. 05. 2018 | Trendy
-Komerční sdělení-

Ahoj, máte rádi svobodu a nezávislost v oblékání? Ano? Potom jste tady správně. Nenechte se svazovat konvencemi. Řiďte se ve výběru oblečení svojí intuicí a můžete si být jisti, že nikdy nevyberete špatně. Určitě do vás kdysi vaše okolí hustilo, co je v módě přípustné a co nikoli. Třeba že proužky a puntíky k sobě nejdou. Samozřejmě, že potřebujete mít základ v podobě dobrého vkusu. Potom si můžete dovolit porušovat některá pravidla a vytvářet si tak osobitý šatník.


Nadčasová bílá bude vždycky šik


EspritVyplatí se mít doma nadčasové kousky, které se dají zkombinovat téměř s čímkoli. Pak budete trendy vždy, ať si na sebe obléknete cokoli. Univerzální kousky totiž oživí vhodně vybrané doplňky. Značka Esprit ukazuje, jaké trendy se objevují. Například léto můžete uvítat v bílém. Bílé kalhoty, bílá halenka a k tomu barevná kabelka a tenisky. Zaručujeme, že se za vámi každý otočí. A není vůbec pravda, že letní bílá je jenom pro ženské. I chlapi v ní budou vypadat skvěle a svěže mladistvě. Takže odhoďte konvence a nalaďte se na přicházející léto.

Splyňte s přírodou v zelené


Barvy a zase barvy! Způsobuje vám deštivé počasí splíny? Máme pro vás snadný recept, jak se jich zbavit. Letošní móda je ve znamení barev. Zlepšete si náladu barevným oblečením. Nebojte se ani odvážnějších kombinací. V kurzu je třeba zelená. Schválně, už jste si někdy všimli, kolik odstínů zelené najdete běžně v přírodě? Že ne? Tak to honem rychle udělejte a hlavně: Zkuste některé z nich přenést do svého šatníku. Hrášková, olivová, brčálově zelená, khaki, šedozelená... Když chvíli budete přemýšlet, určitě vás napadne i spousta dalších. Můžete se zkombinovat mezi sebou, s bílou... Vypadá to skvěle, o tom vás přesvědčí Esprit. Pokud vám někdy někdo tvrdil, že zelená se nehodí k červené, vyveďte ho z omylu. I takové kombinace vám budou v létě slušet. Inspirujte se novými trendy, ale buďte vždycky šik.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Univerzální barva, v létě mi spusedka řekla, jak moc mi sluší, tak nosím že 😂
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles