Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Není košile jako košile

18. 11. 2011 | Pro muže
Dobře padnoucí košile z kvalitního materiálu je základním předpokladem dokonalého, byť decentního vzhledu každého muže. I nejzarytější odpůrci jakékoliv marnivosti by neměli podcenit tuto součást oděvu, protože i ta nejklasičtější a zdánlivě nejnenápadnější košile má velký vliv na celkový dojem.

Módní návrhářka Jiřina Tauchmanová si je vědoma významu košile v pánském šatníku, a proto je součástí nabídky služeb jejího salonu zakázkové šití pánských košil. Vybrat si formální oděv pro běžné nošení, tedy oblek se vším, co k němu patří, není možná až tak složité. Záleží jen na vkusu a nárocích každého muže. Avšak názor, že se na takovémto oděvu nedá nic zkazit, není pravdou.

košileNesprávná délka kalhot, rukávů, nevhodný tvar límečku či manžety u košile, nemluvě o nevhodném a nepadnoucím střihu obojího, to jsou prohřešky, kterým je třeba při výběru předejít. Prostě čím kvalitnější a klasičtější oblek, košili a kravatu si muž vybere, tím déle mu tato investice bude dobře sloužit.

Patří-li oblek k pracovnímu zařazení, pak je samozřejmě vhodné střídat několik variant. Aby kombinací bylo mnohem více, o to se postará právě košile. Tak jako šperk nebo šátek zdobí dekolt ženy, tak patří k sobě kravata a košile. Košile dává vyniknout kravatě a dobře zvolená kombinace podtrhne krásu košile.  

Mezi příležitostmi vyžadujícími oblek s košilí a kravatou a pohodlím domova je
však nepřeberná řada situací, kdy si i muž může klást otázku „Co na sebe?“. Odpověď je snadná jen zdánlivě.  Muži, kteří nepodceňují svůj vzhled, vědí, že i u nich hraje oblečení roli a že svým zevnějškem dávají mnohé najevo.  Stále populárnější casual móda neznamená obléci si na sebe, co dům dá. Stačí sáhnout po košili se zajímavými detaily namísto trička a mikiny a varianta casual oblečení pro volný čas je na světě.

Košile pro tyto příležitosti může zdobit jak nevšední vzor či barva materiálu, tak detaily vzniklé při jejich zpracování od rozmanitých variant límečků, manžet přes štepování až po tvar knoflíkových dírek i knoflíků,“ vyjmenovává Jiřina Tauchmanová možnosti, jak ozdobit muže.  
Muži mají opravdu menší pole působnosti při sestavování šatníku než ženy, o to víc však na každém detailu záleží.

košileAť už chtějí pánové svou košilí vyjádřit smysl pro eleganci či pro extravaganci, kvalita a dobrý střih jsou základem úspěchu. Ti, kdo mají málo času a neradi nakupují, mohou pouze zadat velikost, vybrat si materiál a design, košile je pak zhotovena podle těchto parametrů.  Náročnější osloví zakázková práce buď s jednou zkouškou, nebo s více zkouškami, kdy výsledkem je stoprocentně ruční práce.  Zakázkové šití košil však nepotěší jenom muže, ženy mají ideální příležitost vybrat svému muži originální dárek.

Jiřina Tauchmanová


Už odmalička projevovala velký zájem o módu, což jí zůstalo až do dospělosti a její jméno se stalo známou značkou ve světě módy. Vlastní salony v Nové Pace a v Praze, které nabízí šití na zakázku, zajišťují módní přehlídky a poskytují poradenské služby v oblasti stylingu a image.

Navrhuje oblečení nejen pro ženy – svatební a večerní šaty, vycházkovou módu, letní šaty, pletenou módu, těhotenskou módu, ale také pro muže – pánské obleky, luxusní košile. Jiřina obléká mimo jiné řadu známých českých celebrit a každoročně prezentuje své kolekce na módních přehlídkách. Její aktuální novinkou v portfoliu jsou pánské košile na míru.

Zdroj: Jiřina Tauchmanová

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Můj muž nosí v práci uniformu...takže jednou za měsíc mi v koši na prádlo přistane hromada košilí....v létě je to víc v zimně je to méně...ale v podstatě pořádná hromada je to pravidelně Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Můj muž si naštětstí nakoupil nežehlící košile, to jsem tak ráda Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkje fakt, že né každému chlapovi košile padnou.
Obrázek uživatelky
profil
clanek o kosilich jsem tu pred casem uz cetla, tenhle mi nic moc noveho nerekl.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles