Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Není Valentýn jako Valentýn!

14. 02. 2013 | Vaše příběhy

Dva roky zpět, tedy v roce 2011, jsme s přítelem slavili náš první Valentýn. Rozhodli jsme se svátek zamilovaných oslavit na horách v Itálii.

Nejprve jsem z toho byla nervózní, nevěděla jsem, co příteli dát, navíc mé lyžování také není na výbornou. Den před odjezdem se stala nemilá věc. Můj přítel jel z práce a měl autonehodu. Když jsem se to dozvěděla, okamžitě jsem za ním jela do nemocnice. Tam jsem zjistila, že přítel má zlomené obě nohy, ale jinak je zcela v pořádku. Zato naše auto to bohužel „nepřežilo“.

Není Valentýn jako ValentýnVečer, když jsem přijela z nemocnice, pomyslela jsem si, co s horami. Přítel jet určitě nemůže a já sama jsem ani jet nechtěla. Zavolala jsem kamarádce a nabídla jsem jí zájezd na hory. Ona s radostí přijala, neboť také nevěděla, co příteli dát. Popřála jsem jí hezkou cestu, ale uvědomila jsem si, že letos Valentýna neoslavíme tak, jako většina párů, tedy spolu, někde na romantickém místě. Ale na druhou stranu jsem se uklidňovala tím, že je přítel živý a zanedlouho také zdravý a bude moci jít domů. Po dvou týdnech se tak stalo a i když nemohl chodit do práce a jen ležel v posteli, byla jsem za to ráda. Sádry byly sundány asi další tři týdny na to. Nakonec jsme se dohodli, že letos Valentýna nebudeme slavit a počkáme na další rok.

Následující rok na Valentýna jsme měli zamluvený víkend v luxusním hotelu s několika hvězdičkami s bazénem, saunou, vířivkou atd. Bohužel mi ale týden před tímto svátkem bylo špatně a i po 3 dnech jsem na tom nebyla lépe. Po konzultaci s lékařem jsem zjistila, že mám v sobě nějaký virus, strávila jsem tedy asi týden v nemocnici. Tudíž Valentýna jsme opět neoslavili spolu s přítelem.

Letos je to celkem třetí Valentýn, tak doufám, že už se povede. Nemáme zamluvený žádný hotel, ani hory. Tento den lásky chceme oslavit v klidu domova. Koupíme si vínko, uvařím nějakou dobrou večeři, pustíme si nějaký romantický film a budeme si užívat, že jsme spolu. I vy si užijte krásný Valentýn!


Martinka1p - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
10 bodíků za článek. Valentýna slavíme tak, že dostanu malou kytičku a manželovi koupím nějakou mňamku - dns 3 nožičky klobásek - aby mu neutekla. Řekneme si Krásného Valentýna, dáme si pěknou pusu a to je vše, ale mám hezký pocit a vítám každou chvilku, jak si ty šedivé zimní dny ozvláštnit, proto vítám tento.
Obrázek uživatelky
profil
moc hezky napsané, my Valentýna neslavíme, ale užijte si to.SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nezáleží na tom ako, a či vobec, oslávite sviatok sv. Valentína. Záleží na tom, ako veľmi sa máte radi a že si vašu lásku viete navzájom preukázať aj za bežných okolností.
A myslím, že vy dvaja ste už boli dosť "odskúšaní", vaša láska všetky príkoria vydržala a to je dôležité.
Prajem krásneho ValentínaSmajlík
(hoci my s manželom ho nijako zvlášť neoslavujeme)
Obrázek uživatelky
profil
Ve zdraví ho oslavte... Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice