Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.11. 2019
Dnes má svátek Nikola
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard

22. 02. 2018 | Novinky
-Komerční sdělení-

Cibulačka v Bageterii Boulevard

















Venku je stále studené počasí a tak se pořádná porce horké vydatné polévky hodí víc než kdykoliv jindy. To, že polévka je grunt, totiž věděly už naše babičky. Polévka zahřeje, zasytí, je lehce stravitelná, dodá energii a dá se jíst v jakoukoli denní dobu. Této zásady se drží i Bageterie Boulevard, která jako jeden z mála řetězců nabízí každý den jinou polévku. Až se tedy budete potřebovat nejen rychle, ale i dobře najíst, vyzkoušejte jednu z pěti oblíbených polévek světa připravené z prověřených receptur a vždy z čerstvých surovin. Sálou nabídku doplňuje také polévka z nabídky CHEF MENU od vyhlášeného šéfkuchaře, který sezónní menu pro Bageterii Boulevard připravuje.


Mezi nejoblíbenější denní polévky Bageterie Boulevard patří pravá a poctivá Francouzská cibulačka připravena na bílém víně a ovoněna muškátovým oříškem a Italská rajčatová s bazalkou. Vyzkoušet ale můžete i jemně krémovou mrkvovou, zeleninovou a hráškovou.

Rajská poléva v Bageterii BoulevardPolévka z limitované nabídky CHEF MENU vždy představuje některou ze sezónních surovin. Aktuálně si až do 21. března 2018 do Bageterie Boulevard můžete zajít na jemně pikantní Dýňovou s křenem a zakysanou smetanou, ozdobenou praženými dýňovými semínky, která v polévce příjemně křupou. Jejím autorem je mistr české gastronomie Jan Punčochář, šéfkuchař pražské Grand Cru Restaurant, držitel několika michelinských titulů Gourmand Bib a dvojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař.

Jakoukoli nabízenou polévku si můžete dát buď ve velké porci jako hlavní jídlo nebo v malé porci jako polévku v menu. Objednat si k ní navíc lze i jednu z křupavých baget nebo ručně dělaný domácí chléb – ořechový nebo olivový dle nabídky. Výprava za jednou z těchto lahodných polévek rozhodně stojí za to, navíc, když jako národ tohle jídlo odjakživa milujeme.


Více informací najdete na www.bb.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard:

Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard
Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mňamka
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles