Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard

22. 02. 2018 | Novinky
-Komerční sdělení-

Cibulačka v Bageterii Boulevard

















Venku je stále studené počasí a tak se pořádná porce horké vydatné polévky hodí víc než kdykoliv jindy. To, že polévka je grunt, totiž věděly už naše babičky. Polévka zahřeje, zasytí, je lehce stravitelná, dodá energii a dá se jíst v jakoukoli denní dobu. Této zásady se drží i Bageterie Boulevard, která jako jeden z mála řetězců nabízí každý den jinou polévku. Až se tedy budete potřebovat nejen rychle, ale i dobře najíst, vyzkoušejte jednu z pěti oblíbených polévek světa připravené z prověřených receptur a vždy z čerstvých surovin. Sálou nabídku doplňuje také polévka z nabídky CHEF MENU od vyhlášeného šéfkuchaře, který sezónní menu pro Bageterii Boulevard připravuje.


Mezi nejoblíbenější denní polévky Bageterie Boulevard patří pravá a poctivá Francouzská cibulačka připravena na bílém víně a ovoněna muškátovým oříškem a Italská rajčatová s bazalkou. Vyzkoušet ale můžete i jemně krémovou mrkvovou, zeleninovou a hráškovou.

Rajská poléva v Bageterii BoulevardPolévka z limitované nabídky CHEF MENU vždy představuje některou ze sezónních surovin. Aktuálně si až do 21. března 2018 do Bageterie Boulevard můžete zajít na jemně pikantní Dýňovou s křenem a zakysanou smetanou, ozdobenou praženými dýňovými semínky, která v polévce příjemně křupou. Jejím autorem je mistr české gastronomie Jan Punčochář, šéfkuchař pražské Grand Cru Restaurant, držitel několika michelinských titulů Gourmand Bib a dvojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař.

Jakoukoli nabízenou polévku si můžete dát buď ve velké porci jako hlavní jídlo nebo v malé porci jako polévku v menu. Objednat si k ní navíc lze i jednu z křupavých baget nebo ručně dělaný domácí chléb – ořechový nebo olivový dle nabídky. Výprava za jednou z těchto lahodných polévek rozhodně stojí za to, navíc, když jako národ tohle jídlo odjakživa milujeme.


Více informací najdete na www.bb.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard:

Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard
Nepodlehněte zimě a zahřejte se vydatnou polévkou v Bageterii Boulevard
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles