Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nepostradatelná líčidla na léto – nechybí ve vaší kosmetické taštičce?

30. 07. 2015 | Krása
Naše pokožka je v letních vedrech sama od sebe dost zatěžována vnějšími vlivy, v oblasti dekorativní péče proto platí pravidlo „méně je více“. Neduste ji pod zbytečnými nánosy make-upu, mohla by se vám „odvděčit“ pěknou neplechou v podobě viditelných pórů, černých teček apupínků. Volte decentní úpravu, která pouze zvýrazní přirozenou krásu vaší sluncem políbené tváře.

Vsaďte na zvýrazněné řasy a obočí

Jedním z nedocenitelných letních produktů jsou voděodolné řasenky či fixující gely na obočí. Tyto části obličeje platí za dominantu každé tváře, při vhodné úpravě totiž dokáží zcela proměnit váš výraz. Voděodolné produkty oceníte nejen u moře nebo na koupalištích, ale i během dne, kdy se do vás bude opírat slunce. Předejdete tak nežádoucím obtiskům či jiným černým malůvkám.

Pokud máte málo husté, slabé řasy, pak vás pravděpodobně nespasí ani sebelepší mascara. Nevěste ale hlavu! Smyslně rafinovaný pohled si můžete dopřát i bez nutnosti absolvování opakovaných prodlužovacích procedur v kosmetických salonech. Dnes jsou běžně k dostání růstová séra na řasy a dokonce i obočí, jež velmi dobře fungují. Vymodlený výsledek se při denním používání dostaví doslova záhy. Svěřte se do péče kvalitní americké kosmetice RevitaLash, průkopnici v této oblasti, kterou s oblibou používají i takové světové celebrity jako sestry Kim a Khloé Kardashianovy či herečka Jennifer Love Hewitt. Její přípravky mají navíc tak šetrné složení, že se nemusíte bát podráždění očí nebo jakékoli zátěže pro vaše vlastní řasy.

Nepostradatelná líčidla na léto – nechybí ve vaší kosmetické taštičce?Zapomeňte na hutné make-upy

Od přírody dokonalá pleť bez poskvrnky je spíše vzácnou výjimkou než každodenní realitou každé z nás. Využijte proto možnosti nechat si ji zkrášlit tou nejdostupnější a nejsnadnější cestou – slunečními paprsky. Ty jí dodají šťavnatou barvu a přirozený jas, který vy už jen podtrhnete.Nepřikrývejte pleť v parných dnech hutnou dekou z make-upu, která by na ní těžce dolehla a znemožnila jí volné dýchání. S teplotami šplhajícími do závratných výšin se takévíce potíme – pot by vás v kombinaci s rozpouštějícími se líčidly mohl štípat a zanést póry nečistotami. Nemluvě o tom, že pracně namalovaná maska, pozvolna se roztékající vlivem horka, nikoho neoslní, spíše naopak.

Pokud můžete, make-up vynechte úplně a nechte si sluncem vymalovat na tváři tu nejkrásnější zdravou barvičku. Její krásu pak jen podpořte lehce třpytivým bronzerem, např. v tuhých kuličkách. Naberte si trochu barvy pudrovým štětcem a zlehka poprašte vršek lícních kostí. Dejte pozor, abyste to nepřehnala. Efekt třpytící sedisco koule, co hází prasátka široko daleko, není nijak slušivý. Dobrou službu vám také prokáže rozjasňovač. Nanáší se pro celkové prozáření pod obočí, do srdíčka na horní ret, případně na lícní kosti v kombinaci s tvářenkou či konturovacím pudrem.

Pokud trpíte na akné a máte zarudlá místečka či jizvičky, které si přejete alespoň trochu „vyzmizíkovat“, můžete zkusit lehké tónovací krémy se vzdušnou texturou, které vaši pleť nezatíží. Případně si vyhrajte pouze s korektorem – bodově ho aplikujte na místa určená k zamaskování. Ženy bojující s nadprodukcí mazových žláz zase ocení matující tónovací krémy, které přebytečný maz absorbují a pleť zanechají dobře hydratovanou, bez nadměrného lesku.

Během úpravy také nezapomínejte na rty – dovolte si v tomto ročním období trochu toho experimentování a decentně zvýrazněné řasy a obočí doplňte zářivými hydratačními rtěnkami či lesky. Pokud si netroufáte na syté rtěnky, vhodným kompromisem pro vás mohou být tónovací balzámy či másla na rty. A co vy, už máte kosmetickou výbavu na léto v plné polní?

Zdroj: RevitaLash


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !