Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Netradiční šperky z ulity hlemýždě vám budou připomínat jaro

8. 06. 2011 | Vyrob si sama
Jaro je tady, všechno krásně kvete, přichází dlouho očekávaná jarní nálada a my ji můžeme podpořit netradičním originálním šperkem. Jarní šperk? Zní to nadneseně? Zdá se vám, že jaro šperky nepotřebuje? Ale ano, potřebuje, a žena, která s radostí odhodí zimní oblečení a ráda se ukazuje nejen jarním paprskům, určitě uvítá zajímavý šperk inspirovaný přírodou.

Šnečku, šnečku, vystrč růžky… Pokud jste kreativní, jistě vás fantazie nezklame a již si začínáte představovat, jaký šperk by mohl být inspirován hlemýžděm. Šperky z ulit hlemýždě zahradního jsou určitě netradiční a přinejmenším originální. Jsou velmi zajímavé i svou velikostí a skvěle doplní Váš oděv. Tyto šperky vám přinesou povznášející jarní náladu, připomenou rozkvetlou louku, zelenou trávu a ptačí zpěv, i když zrovna budete „zavřená“ v kanceláři daleko od přírody. Budete mít kousek jara jen pro sebe a také na sobě. Netradiční šperky z ulity hlemýždě vám budou připomínat jaroMít náhrdelník či náramek z mušlí je běžné, i v uších se nám zcela běžně „houpou“ mušličky, je to příslib léta a cizokrajné dálky… zůstaňme však doma a pověsme si na krk kousek domoviny a buďme zajímavé, ať se za námi každý se zájmem ohlédne.
 
Originální šperk si můžete jednoduše koupit, ale mnohem zajímavější by bylo si takový šperk vyrobit. Začněte procházkou v přírodě, užívejte si první sluníčko, udělejte něco pro své zdraví a při té příležitosti se poohlédněte po ulitách nám dobře známého hlemýždě zahradního. Prázdné ulity vymyjte a dál je to již jen na Vaší fantazii. Ulity můžete barvit, lakovat, zdobit, zalévat pryskyřicí, a pokud si dost dobře neumíte představit, jak takový jarní hlemýždí šperk vypadá, přinášíme vám inspirační fotografie.


Irena Vohlídková
Potvor.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Netradiční šperky z ulity hlemýždě vám budou připomínat jaro:

Netradiční šperky z ulity hlemýždě vám budou připomínat jaro
Netradiční šperky z ulity hlemýždě vám budou připomínat jaro
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ulita z hlemíždě je opravdu krásná. Září všemi barvami. Moje vnučka je sbírá a nosí mi je za dárek. Ale vytvořit šperk, k tomu musí být již i náčiní. To bohužel nemám.
Obrázek uživatelky
profil
pro šikovné ručičky...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to by se líbilo mé vnučce,miluje šneky.Na každé procházce je hledá pod keři a pod. a každého si musí pohladit.Nevím jak k této zálibě přišla.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles