Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Netrapte se vráskami zbytečně

22. 10. 2008 | Krása

„Vrásky“ pro většinu dnešních žen strašák číslo 1, ale je tomu skutečně tak? Z televizních reklam se dozvíme, že vrásky jsou známkou stáří a pomocí těch nejlepších kosmetických přípravků se jich můžeme snadno zbavit již za dva týdny!!!


Díky masovému tlaku médií ze z přirozených vrásek stal velký nepřítel, proti kterému budeme všechny bojovat. V minulosti se k vráskám přistupovalo spíše s obdivem a úctou, dnes je tomu právě naopak. Symbol moudrosti dnes zcela nahradil symbol stáří.


Mohou za to geny…

vráskySamozřejmě do určité míry se role genů promítne i do tvorby vrásek. Jedna bude mít hladkou a mladou pleť bez vrásek do vysokého věku, jiná bude mít vrásky brzo. Jenže jako u většiny geneticky podmíněných vlastností našeho těla i na tvorbě vrásek se podílí spousta dalších vnějších faktorů.

Do jedné malinkaté vrásky se může vrýt i způsob myšlení člověka. Každá z nás určitě potkala v životě „ kouzelnou“ babičku, která nás svým milým úsměvem a veselým pohledem uklidnila, že naše problémy jsou v porovnán se situací například v Africe malicherné a brzy se jistě vyřeší. Zkuste si teď tuto babičku představit ve světle moderních „bezvrásčitých“ trendů…


Ženy jsou v současnosti v pozici věčně mladých a krásných dívek, beze stop vrásek s pomocí botulotoxinových vyhlazovacích injekcí.


Například vrásky okolo očí a úst jsou nazývány vráskami smíchu a jejich přítomnost svědčí o tom, že dotyčný se rád směje.


Předcházíme vráskám

Každá žena se snaží, aby se vrásky nevyskytly příliš brzy, proto je dobré držet správné péči o plěť.

Chraňte se před UV zářením, používejte krémy UV filtrem a dbejte na to, aby vaše pleť byla dostatečně zvláčňována.
- Nekuřte. Po třiceti letech kouření s největší pravděpodobností poznáte, která žena kouřila a která ne.
Dopřejte si každé ráno masáž obličeje. Jemné poklepávání a masírování tváří prsty nebo jemným kartáčkem nejenže zajistí vaší pleti potřebnou elasticitu, ale také vás probere lépe než ranní káva.
- Od určitého věku můžete svou pleť chránit krémem proti vráskám, který jí dodá speciální živiny.
- Důležitý je i pitný režim a vyvážená dieta s dostatkem nenasycených mastných kyselin, vitaminu A, D a E i dalších živin.



Za žádnou cenu se ale nesnažme přemoci přírodu, ne vždy jsou vrásky ošklivé. Může to znít jako klišé, ale starší člověk s postupem věku získává nejen vrásky, ale také životní zkušenosti a moudrost, o které se většině mladých může jen zdát. Tak proč z toho neudělat přednost?


Zdroj: Osteoporoza.cz


DanielkaZ
Chytrá Žena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
když vidím postarší paní, která má minisukni obtáhlé tričko, vytetované rty a kilo make upu, myslím si, že je to každého názor mě to přijde směšné.Když stárnout tak s rozumem a sebekritikou
Obrázek uživatelky
profil
Stárnutí je přirozené-víc se mi líbí starší vrásčité dámy nežli karikatury po plastice hrající si na diblíka.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles