Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nevšední romantika? Hledejte ji nad korunami stromů

4. 10. 2015 | Vztahy
Nezáleží na tom, jestli jste zrovna bláznivě zamilovaní, žijete v dlouhodobém vztahu nebo jste už soužití s partnerem zpečetili svatbou, domem na hypotéku a výchovou dětí. Tipy na to, jak utužit vzájemné pouto nezapomenutelnými zážitky, se hodí vždy, nehledě na to, v jaké fázi se právě nacházíte.

Máloco vydá za větší romantiku než brázdit nebe v horkovzdušném balonu. V dnešní době využíváme služeb těch nejmodernějších a technicky nejpropracovanějších dopravních prostředků a žijeme prakticky neustále obklopeni ruchem a smogem. V kontrastu k tomu je tu poklidná vzduchoplavba vysoko nad korunami stromů, kde všudypřítomný rajský klid naruší pouze občasný zvuk hořáku. Tento nejstarší druh letectví je dokonce statisticky nejbezpečnější způsob přemisťování vůbec. Tíži pozemského bytí a všechny starosti můžete nechat na zemi a doslova a do písmene se nad ně povznést. Partnerské pouto posílíte společným nevšedním prožitkem, který se vám vryje do paměti a na který budete ještě dlouho vzpomínat.

nevšední romantikaVyhlídkový let balonem často nabízejí zážitkové firmy se sloganem, abyste svým blízkým darovali nezapomenutelné chvíle. Ovšem dnes už se dávno nejedná pouze o originální dárek pro druhé. Můžete ho věnovat sami sobě nebo si ho dopřát společně s partnerem k různým příležitostem – narozeniny, svátek, Vánoce, výročí… Nemusíte mít ani konkrétní záminku. Vzduchoplavba se hodí i v případě, že přemýšlíte, jak po letech žití bok po boku znovu zažehnout jiskru a vybočit ze zajetého všednodenního rytmu, který určují termíny pro placení složenek a časy, kdy je třeba vyzvednout děti z kroužků.

Let balonem je radost, zážitek plný romantiky, mimořádného klidu a ticha. Je to jedinečná příležitost, jak všechno, co vás tíží, nechat při zemi, zatímco se sami vznesete do oblak.

Během nebeského brázdění se navíc nemusíte bát, že budete u hrany koše svádět boj o nejlepší místo s výhledem do širé krajiny. Získáte tak nikým nerušené soukromí a jedinečný zážitek sdílíte bezprostředně v užším kruhu.

Kromě toho, že si vyčistíte hlavu od starostí a získáte jedinečný zážitek, také budete mít možnost prozkoumat známou krajinu z nové perspektivy. Dívat se na svět shůry, to je výsada, kterou se může od přírody pyšnit pouze ptactvo. Vyhlídkový let horkovzdušným balonem trvá zhruba hodinu a urazí se během něj kolem 15 až 20 km. Musí k němu být vhodné letové podmínky, tedy dobrá dohlednost a jasné počasí. Naopak nesmí být déšť, mlha a silný vítr.

Až se vrátíte v bezpečí zpátky na zem, oslavte bezpečné přistání z nebeských výšin, ať máte na vaši první vzduchoplavbu nejednu hezkou vzpomínku.

Zdroj: Balony.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
taky bych si to šla zkusit
Obrázek uživatelky
profil
išla by som vyskušat
Obrázek uživatelky
profil
ALE MUSÍ TO BÝT NÁDHERASmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To mě vždycky strašně lákalo, ale nikdy jsem nenašla odvahu ... snad se ještě někdy poštěstí :-D
Obrázek uživatelky
profil
Už mi lásko není 20 let Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles