Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nic než pravda - 17 let jezdil bez řidičáku a bez trestu!

25. 10. 2008 | Televizní tipy
Nic než pravda, to je název pořadu, který odhaluje příjemné i ty méně příjemné stránky života našich soutěžících. Vzbuzuje emoce a nejinak tomu bude i v dalším díle. Jaké to bude pro matku Lenku přiznat ve studiu před svou dcerou, že ji tajně kontroluje SMS? David, bývalý pojišťovací agent otevřeně přiznal, že svým klientům lže a je to běžná praxe i u ostatních kolegů. Petr se při třetí otázce týkající se jeho dětí rozruší natolik, že se neubrání slzám a celý se viditelně roztřese. Důvod? Stesk.


Lenka Procházková (40 let)

Lenka Procházková pochází ze Zbýšova a je rozvedená. Má dceru Lucii (15). Do soutěže Lenku přihlásila právě dcera. Chvíli se této myšlence bránila, ale nakonec se rozhodla, že to zkusí. V partnerském životě nemá úplně jasno. Neví, zda přítele má, nebo ne. Podle jejích slov se to možná přesunulo do roviny kamarádské, ale není si tím jistá.
Manželství Lenky nedopadlo nejlépe. Vdávala se, když jí bylo 23 let. Vše se nejdříve zdálo dokonalé. Jenže stěhování do těsného sousedství tchyně udělalo své. Vše vyvrcholilo dokonce fyzickým napadením, po kterém zavolala Lenka na tchyni policii.

I na tyto otázky Lenka odpoví:

- Čtete tajně SMS zprávy své dceři?
- Myslíte si, že vaše matka má vinu na tom, že její přítel spáchal sebevraždu?
- Použila jste někdy sex k vydírání partnera?



Nic než pravda - David PaletářDavid Paletář (25 let)

David Paletář je momentálně nezadaný absolvent vojenské školy. Možná i to je důvod, proč ve studiu přizná, že by si přál narodit se v zemi, kde panuje vojenský režim. Lásku k pevným pravidlům a jejich dodržování ale nepřenesl do jednoho ze svých mnoha povolání, pojišťovacího agenta. S vidinou vyhraných milionů musel s pravdou ven. Jako pojišťovací agent se nechoval vždy podle pravidel. Nezapomněl se však obhájit. „Víceméně neznám v téhle branži žádného pojišťovacího agenta, který by prozradil klientovi vždycky úplně všechny informace dopodrobna nebo mu nezalhal,“ řekl s naprostou samozřejmostí.
Rovněž se mu podařilo porušit pravidla stanovená zákonodárnými orgány naší republiky, za což skončil až před soudem. Je si vědom své chyby. „Láska je slepá,“ pronese smutně ve studiu k situaci, která mu zásadně ovlivnila život. Kvůli půjčce předložil bance zfalšovaný doklad o příjmu.

I na tyto otázky David odpoví:
- Děláte se zajímavějším, než ve skutečnosti jste?
- Skrýval jste se někdy před policií?
- Vadilo by vám, kdyby se vedle vás nastěhovala romská rodina?



Nic než pravda - Petr ŠešulákPetr Šešulák (46 let)

Účast v soutěži byla nepochybně pro Petra Šešuláka velmi psychicky náročná. Již při třetí otázce týkající se jeho dětí se téměř zhroutil. Začal se třást, neubránil se slzám v očích a hlas měl velmi zastřený. Divákům vzápětí vysvětlil, proč jej tato otázka tak rozhodila. Má tři děti, jedno nemanželské a dvě se současnou manželkou. Vzpomínky na jeho první dceru, které je nyní devět let, v něm vyvolávají smutek. Rád by s ní byl v kontaktu, ona ale žije ve Španělsku i se svou matkou, která se živila jako prostitutka.
Soutěžící má pestrou minulost. Prozradíme však jen to, že byl 3,5 měsíce ve vězení za leasingový podvod. Zajímavější je fakt, že prý jezdil 17 let bez řidičáku. Ten si pořídil teprve před třemi lety na naléhání manželky. Každému policistovi podle jeho slov stačila výmluva, že řidičský průkaz zapomněl doma.

I na tyto otázky Vlastimil odpoví:
- Myslíte si, že jste dobrý otec?
- Necháte se snadno vyprovokovat ke rvačce?
- Myslíte si, že jste zodpovědný typ člověka?



V dalším díle pořadu Nic než pravda budou bojovat o výhru v hodnotě až 5 000 000 Kč Lenka, David a Petr v pondělí 27. 10. 2008 od 21.20 hodin v Televizi Prima.



ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !