Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nic než pravda - šokující přiznání: Nenávidím svého otce! Přeju mu jen to nejhorší!

10. 10. 2008 | Televizní tipy
Nezapomenutelný soutěžící z minulého kola Nic než pravda Josef Polášek bude pokračovat ve svém boji o výhru v hodnotě 5 000 000 Kč, dalšími budou velmi sebevědomá Zuzana Popiková původem ze Slovenska a teprve osmnáctiletý Pavel Čepelák, který má však za sebou až neuvěřitelný příběh. To jsou ti, kteří se divákům představí v dalším díle pořadu Nic než pravda.

Josef Polášek (25 let)

Josef Polášek z Bruntálu, povoláním lisař, zaujme diváky nejdříve svým vzhledem a následně jistě také svým neobvyklým projevem. Vždy se vymykal svým vrstevníkům. Ve škole se z tohoto důvodu stal také obětí šikany. „Měl jsem například propíchnutou ruku propiskou,“ prozradil ve studiu. Josef dosud žije s rodiči. Tento styl života mu vyhovuje, jen mu vadí matka, která jej neustále kontroluje. Dosud neměl žádný vážný vztah. Mezi velmi bohatý výčet jeho koníčků patří také např. masírování. Podle svých slov masíruje rád muže i ženy. Přestože je věřící, představa sexu ve třech se mu velmi líbí a při tomto tématu ve studiu slastně přivíral oči se slovy, že si to právě představuje.
Další zálibou Josefa je oheň. Přiznává, že pohled na otevřený oheň jej fascinuje a probouzí v něm stejné pocity, jako kdyby vyhrál balík peněz. Nic než pravdaObčas prý něco zapálí. Jednou dokonce v noci zapálil starou ledničku u rodičů na balkoně. Po chvíli ji však uhasil. Dokonce ho vzrušuje, když si přejíždí plamenem po kůži. Jak sám říká, hasičem by být nemohl, protože na to má oheň moc rád.

Patrony ve studiu budou: otec Josef, bratranec Pavel a kamarád Štefan.

I na tyto otázky Josef odpoví:
- Vzrušují vás představy hořících domů?
- Vztáhl byste na ženu ruku?
- Jste panic?


Zuzana Popiková (24 let)

Zuzana pochází ze Slovenska, nyní však žije v Ústí nad Orlicí. S přítelem Markem jsou spolu pět let. Za tu dobu se prý už hodně poznali, přesto budou pro něj některé odpovědi velmi překvapivé. Když zazní otázka „Spala jste někdy se svým bývalým šéfem?“ pronese Marek: „Tak to mě zajímá.“ Zuzana odpoví kladně a nebojí se otevřeně tuto otázku rozebrat dále.
„Byl strašně sympatický, přitažlivý, a tak to dopadlo. Bylo to skoro z lásky.“
Ve kterém zaměstnání to bylo, už však před přítelem ve studiu prozradit nechtěla. Diváky jistě překvapí nejednou svou reakcí. Sebevědomí této slečně rozhodně nechybí. „Já jsem hezká holka, takže když jsem něco chtěla, tak jsem na to šla sexem,“ prohlásí. Vynese jí její suverenita vytoužených pět milionů, nebo odejde s prázdnou?

Patrony ve studiu budou přítel Marek a kamarádka Helena.

I na tyto otázky Zuzana odpoví:
- Souhlasíte s názorem, že Slovenky jsou hezčí než Češky?
- Poskytovala jste někdy sex, abyste dosáhla svého cíle?
- Spala jste se svým bývalým šéfem?


Nic než pravdaPavel Čepelák (18 let)

Na první pohled působí Pavel jako plachý člověk. Po pár minutách je patrné, že se s ním život nemazlil. On sám má potřebu se ospravedlňovat po téměř každém zodpovězení otázky. Vyrůstal s matkou, otec o něj nejevil zájem. Až v patnácti letech si začal syna nárokovat. „Řekl, že jestli mě nemůže mít on, tak ani matka,“ říká Pavel. Ten má také pocit, že za jeho drogové začátky může právě jeho otec. Když ve studiu dojde na otázky týkající se otce, šokuje otevřeným přiznáním. „Nenávidím ho! Nechci ho nikdy vidět! Přeju mu jen to nejhorší,“ říká se slzami v očích. Ani vztah s matkou nebyl vždy ideální. „Já osobně si myslím, že jsem se mamce narodil hodně brzo, že ještě nebyla připravená na to mít dítě a já i v tom dětství mám různé zkušenosti, kdy jsem to pociťoval,“ přizná ve studiu. Matka překvapivě nereaguje nijak emotivně, vypadá to, že se synem souhlasí. Rozporům mezi synem a matkou nasvědčuje také použití práva veta neboli záchranné brzdy matkou při otázce „Popral jste se někdy se svou matkou?“. Ta sice chvíli váhala. „A to je ono. Co teď? Mám to cvaknout?“ obrátila se na přítelkyni Pavla bezprostředně poté, co otázku uslyšela. Přítelkyně ji podpořila. „Běžte,“ řekla tichým hlasem.
Partnerské vztahy má Pavel pro mnoho lidí nepochopitelné. Tvrdí, že je homosexuál, nyní má však vztah s přítelkyní Václavou, která bude rovněž ve studiu, ale sex s ní ho nebaví. Ve studiu také přizná, že ho živí „kamery při sexu“.

Patrony ve studiu budou matka Jaroslava a přítelkyně Václava.
 
I na tyto otázky Pavel odpoví:
- Umíte se bavit bez drog a alkoholu?
- Nutil jste někdy přítelkyni, aby také pózovala pro pornografické fotografie?
- Pocítil jste někdy k matce nenávist?


V dalším díle pořadu
Nic než pravda budou bojovat o výhru v hodnotě až 5 000 000 Kč Josef, Zuzana a Pavel v pondělí 13. 10. 2008 od 21.15 hodin v Televizi Prima.



Zdroj: TV Prima

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !