Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nikdo není perfektní - 2.3. 2015

2. 03. 2015 | Televizní tipy
Oblíbený pořad Televize Barrandov Nikdo není perfektní mění svoji tvář. Znalosti českého národa každé pondělí otestují Jiří Krampol a Lenka Fialová. Koncepce pořadu přitom zůstává stejná. Dva moderátoři, dva hosté z řad VIP osobností, pět znalostních otázek a na každou z nich sedm neskutečných odpovědí.

Jak chytrý je český národ, zjišťuju už takřka dvacet let a myslím si, že jsme na tom se znalostmi pořád stejně blbě. Mladí lidé dneska neví, kdo složil hymnu a co je na českém státním znaku. Nezajímá je to,“ myslí si Jiří Krampol, který dostal moderátorskou kolegyni v podobě Lenky Fialové.

Nikdo není perfektní - 2.3. 2015Lenku znám odmalička, její táta Petr Novotný je můj dobrý kamarád. Je to schopná holka a dělá to bezvadně. Je rázná a je na ní spoleh,“ nemůže si vynachválit kolegyni Krampol.

A spokojenost čiší i z ní. „Měla jsem z Jirky Krampola respekt, ale myslím, že nám to dobře ladí. Baví mě to! Jenom jsem se bála, že po mně nikdo nebude chtít vyprávět vtipy, protože já si žádné nepamatuju,“ směje se Lenka Fialová.

Hosty prvního dílu show Nikdo není perfektní  jsou Uršula Kluková a Luděk Sobota.

Show Nikdo není perfektní můžete
sledovat v pondělí 2.3. 2015 od 21:05 na TV Barrandov


Zdroj, foto: TV Barrandov

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
asi kouknu, jaké to bude..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles