Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Noc s hvězdami na hradě Houska

23. 07. 2010 | Novinky

Rok se s rokem schází a zase je tu Houska. Noc s hvězdami už se stala popovou klasikou mezi prázdninovými festivaly a lidi se na ni stále rádi vrací, dokladem čehož je přeplněné nádvoří, kde hvězdy zpívají. Mezi letošními hvězdami ale najdeme i jména, která na první pohled zpěváky nepřipomínají... Máme snad čekat nějakou obsahovou změnu Housky?


Letos jsme se dohodli, že trochu překvapíme a Housku uděláme herecko pěveckou, tzn. že se zde objeví zpívající herci nebo zpěváci, kteří hráli buď v muzikálu nebo natočili nějaký song třeba pro film nebo seriál.


Přece jen Ruda z Ostravy, Maroš Kramár, Chantal Poullain, Míša Dolinová...?


martin-franz......ano, chceme mít opravdovou pestrost a být zase tochu jiní, proto ta herecká jména.


Znovu přislíbila i Monika Absolonová, která na svou poslední Housku vzpomíná v souvislosti s prázdninovým výpadkem textu - vždy přitom chválí spontánní a bezprostřední reakce publika Housky. Je právě tohle důvod, proč jste Moniku zase oslovil, nebo jak se rodí oslovování hvězd s ohledem na jejich předchozí účast - nějaká pravidelnost tam přece není...?


Monice se na Housce moc líbí, zpívá tam už po několikáté a ráda se tam vrací a byla oslovena i z toho důvodu, že hraje v muzikálech, hrála ve filmu, dokonce hraje i činohru.


Na žádném ročníku nesmí chybět Martin France jako interpret. S čím vystoupíte letos?


Bude to duet se Chantal Poullain, který se jmenuje "Co s námi bude dál", z jejího CD šansonů, kterou na tomto CD zpívá s Oldou Kaiserem, pak zazpívám v triu s Evou Pilarovou a Radkem Saliee v písni "S čertem si hrát" - jak příslovečné pro hrad, jemuž se říká "díra do pekla" a pak jeden song z muzikálu Pomáda.


Jste pořád více producentem/zpěvákem nebo ještě někým jiným?


Hlavně zpěvák producent......to je práce, která mě baví a naplňuje.


Co se z letošního výtěžku Housky opraví na hradě letos?


To vůbec zatím netuší, na co půjdou letošní vybrané peníze........ale doufám, že nám to hradní pán brzy prozradí. 


spolecnostPojďme se přestěhovat jinam. Martin Production se podílí i na modelingových a jiných večírcích - jak si vybíráte akce, kterých se stáváte partnerem, spoluorganizátorem atp.?


Musí nás ta akce oslovit a bavit a musí být také na to finance, aby se dal program postavit takový, abychom se za něj nemuseli stydět.


Co Martin France chystá v hudební oblasti dlouhodobě?


Teď jsem tak v půlce natáčení nového CD, na kterém se objeví třeba i duet se Šárkou Vaňkovou a taky song, který teď budeme točit s Martinou Balogovou a s Dětským pěveckým sborem z České Lípy, kkterý vede Petr Novák.


A co v té producentské? Nějaké novinky?


25. září budeme dělat koncert "Srdce srdci" v České Lípě pro mateřské centrum "Pumpkins", budeme otvírat nový luxusní hotel NH Hotels v Praze a v lednu 2011 ve Zlíně soukromý večírek pro jednu z bank pro 800 lidí.


A co Martin France dělá vždy po skončení Housky? Tedy, kam obvykle míříte na dovolenou?


Jelikož mám po Housce 3 větší akce, tak mě dovolená čeká buď hned po Housce, pokud se to dá vůbec stihnout a nebo potom někdy koncem září. A jelkož jsem hodně dlouho nebyl v Chorvatsku, tak asi letos tam se známými. 


Patříte patrně mezi OSVČ. Jak je složité se v téhle době uživit nepravidelným zaměstnáním?


Jde to, musí to jít, jen člověk nesmí sedět v koutě a čekat na telefony. Jsem rád kreativní a baví mě vymýšlet nové věci, takže ani není čas se nudit. 


Na závěr poprosím o recept na dobrou pohodu a nestárnoucí vzhled - které jdou spolu s vámi rok za rokem...


Žít tak, abych se každé ráno mohl s přehledem podívat do zrcadla a nestydět se za ten pohled. Myslím, že se člověku odráží v obličeji to, jak žije.


FOTO: Petr Moidl


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !