Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Noční prádlo pro celou rodinu

23. 11. 2020 | Trendy
-Komerční sdělení-

Každý se chce příjemně vyspat a ráno se probouzet odpočatý a plný energie. Abyste si však mohli dopřát spokojený a ničím nerušený spánek, potřebujete pohodlné a kvalitní noční prádlo.

Špičkou mezi českými výrobci nočního prádla je PLEAS a.s., v jehož nabídce najdete široký sortiment prádla na spaní pro celou rodinu. Společnost klade při výrobě důraz na kvalitu a nezávadnost použitých materiálů, samozřejmostí je perfektní zpracování a moderní, propracované střihy.

noční prádlo a pyžamaNoční prádlo pro ženy


PLEAS nabízí ženám noční košile různých střihů, materiálů a velikostí. Vybrat si tak můžete klasické dámské noční košile jednoduchého střihu s krátkým i dlouhým rukávem, ale také něžné noční košilky na ramínka.
V nabídce jsou také praktické noční košile s propínací légou, které uvítají nastávající nebo kojící maminky.

Stejně jako u noční košile, tak i u pyžama je nejdůležitější pohodlí. Dámské pyžamo nesmí nikde tlačit, tahat ani jinak omezovat v pohybu. V nabídce Pleasu tak najdete pohodlná tričková pyžama, doplněná pyžamovými kalhotami, ale i mladistvá krátká šortková pyžama. 

Některé modely dámského nočního prádla se dají nosit i jako pohodlné domácí oblečení.

Nejoblíbenějším materiálem nočního prádla je bavlna, která je prodyšná, absorbuje pot a je velmi příjemná na nošení. Díky zdravotně nezávadnému materiálu je tak dámské noční prádlo vhodné i pro citlivou pokožku.

Dalším oblíbeným materiálem je bavlna s příměsí modalu, díky čemuž je dámské noční prádlo hebké na dotek a skvěle se přizpůsobí postavě.


Pánské noční prádlo noční pyžama pro celou rodinu


Noční prádlo pro muže můžete vybírat z několika variant a barevných kombinací, až do velikosti 4X. Základní složkou je vždy bavlna, která je k pokožce nejohleduplnější.

Nejoblíbenějším nočním prádlem zejména pro mladé muže je pánské pyžamo s krátkými rukávy a šortkovými kalhoty. Je velmi lehké, vzdušné a mužům velmi sluší.

Hřejivé dlouhé pyžamo je zase ideální volbou pro přechodové období a na zimu. 

Obě varianty pánského nočního prádla nosí muži stále častěji také jako pohodlný domácí oděv. Pro starší pány a muže, kteří mají rádi klasický styl, je vhodné propínací pyžamo, které je také neocenitelné při lázeňských pobytech nebo v nemocnici.

V nabídce Pleasu nechybějí ani pánské noční košile, které mají muži rádi především v létě pro jejich  pohodlí a volnost.

noční pyžama pro děti


Noční prádlo pro děti


noční košilce nebo pyžamku od Pleasu se děti cítí skvěle. Dětské noční prádlo se vyrábí v té nejvyšší kvalitě a opět převážně z bavlny, která je měkká a příjemná na tělo. Děti se tak v nočním prádle nepotí a v noci klidně spí.

Pro nejmenší děti jsou v nabídce bodýčka s krátkým či dlouhým rukávem a dlouhé noční kalhoty nebo propínací body s nohavičkou (overaly). Body jsou praktická, nevyhrnují se, dětem kryjí záda a drží plenku.








Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Noční prádlo pro celou rodinu:

Noční prádlo pro celou rodinu
Noční prádlo pro celou rodinu
Noční prádlo pro celou rodinu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !