Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nominační večer prestižních cen Český lev se neúprosně blíží

30. 01. 2011 | Novinky

Nominační večer prestižních cen Český lev se neúprosně blíží. Již 5. února proběhne předávání cen Českého lva.  Nominačním večerem, který proběhne v kinosálu Lucerny, budou letos provádět pánové Marek Daniel (Venkovský učitel, Protektor) a Jakub Žáček (Zoufalci).


"V podstatě je to sázka na zkušenost," odpovídá Petr Vachler na otázku, proč k moderování nominačního večera oslovil právě Jakuba Žáčka a Marka Daniela. "Ačkoliv je televizní diváci zatím neznají, společně odmoderovali už celou řadu akcí. Marka znám z moderování výročních televizních cen Elsa, vím, že umí udržet pozornost i styl. S Jakubem jsem jednal už před lety, ale nakonec dostali postupně přednost Ester Kočičková, Iva Pazderková a Honza Budař," říká Vachler.


cesky-levNominační večer Český lev 2010 proběhne 5. února na ČT2, hlavní galavečer 5. března 2011 na programu ČT1 - to jsou informace, které výkonný ředitel České filmové a televizní akademie (ČFTA) Petr Vachler prozradil . Doplnil také, že večer bude obohacen o "jednu novou cenu, která potěší" a "malou revoluci ve vyhlašování".


Nominační večer proběhne 5. února 2011 v pražské kině Lucerna. O výroční filmové ceny se tentokrát uchází jednadvacet hraných a patnáct dokumentárních filmů.  Podrobnosti o podobě nominačního večera zatím režisér Petr Vachler nechce prozrazovat a odkazuje na tiskovou konferenci, která proběhne 26. ledna 2011. Nicméně změnami v tvůrčím týmu se netají. "Přizval jsem dva nové dramaturgy a na hlavní večer i jednoho významného režiséra a scenáristu. Co si budeme nalhávat, přímý přenos je velmi těžká disciplína."


A jak se s odstupem jednoho roku Petr Vachler dívá na loňský ročník? "Nominační večer s Janem Budařem byl přesně podle mých představ," říká. "Hlavní večer s Bolkem Polívkou a Pavlem Liškou navzdory velkým technickým problémům na začátku, které jsme bohužel nemohli předvídat, dopadl také velmi slušně. Mně, podobně jako mnohým dalším se ten večer líbil, ale poznámky kritiků vnímám a snažím se nad nimi přemýšlet."


Přímý přenos slavnostního vyhlašování nominací na výroční filmové ceny Český lev 2010 odvysílá Česká televize v 5. února 2011 !


Zdroj: Kinobox.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
velmi to nesledujem
Obrázek uživatelky
profil
hlavně, že tam nebude Kočičková a Dušek ....Polívka by ušel, kdyby se oholil, takhle vypadá jak bezdomovec Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles