Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nová image a skladby Diany Kalashové

20. 09. 2014 | Úspěšní lidé
Diana se narodila v Novokuzněcku v Rusku. Od roku 2003 žije v České republice v Praze. Natáčela a fotila reklamní materiál pro světové firmy. Byla tváří butiku s luxusní značkovou dětskou módou a zpívala ve Star Kids 2007.

Na jednom pódiu si zazpívala s Karlem Gottem, Michalem Davidem, Darou Rolins, Lucii Bílou s finalisty soutěže Eurovison Song Contest 2012 sk. Sinplus ze  Švýcarska, nebo s vítězi festivalu San Rema, italským duem Jalisse. Křtila společně s Helenou Vondráčkovou, Michalem Davidem a zahraničními umělci album "Insieme 2" populární dvojici Davide Mattioli a Andrea Andrei. Diana má za sebou ve svém mladém věku již několik desítek vyprodaných koncertních sálů a hal, kde vystupovala jako host. Absolvovala turné s 5 Angels.

Nová image a skladby Diany KalashovéVystupuje doma i v zahraničí. Především na mezinárodních festivalech.

Je častým hostem televize Óčko, České televize, TV Prima a rozhlasových pořadů. Byla hostem pořadu Zrcadlo tvého života u Lucky Bíle a Jiřiny Bohdalové, kde zazpívala skladbu Neposlušné tenisky.

Věnuje se charitativním projektům, pomáhá nemocným dětem a je tváří nadace Život dětem.
Z mladého děvčete, které zaujalo ve svých devíti letech Lucii Bílou a celou porotu soutěže ČS má talent, je již velká slečna. Diana ve svých dvanácti letech nafotila nové promo fotky ve studiu fotografa Petra Jandery společně se známým stylistou Lukášem Macháčkem a je k nepoznání.

Novou image podpoří Diana novými skladbami z pera známého textaře Eduarda Krečmara, jež zhudebnil skladatel, zpěvák a člen skupiny Elán Vašo Patejdl.

„ Jsem ráda, že se textu mých skladeb ujal takový profesionál jakým je pan Eduard Krečmar. Napsal krásné texty pro Karla Gotta, Helenu Vondráčkovou, Václava Neckáře, skupinu Olympic a mnoho dalších umělců“, svěřila se mladá a talentovaná zpěvačka. „Těším se na melodie od Vašo Patejdla, který je ikonou česko-slovenské populární hudby a má za sebou desítky velkých hitů. Nově také složil hudbu k muzikálu Don Juan, na kterém pracoval právě s textařem Eduardem Krečmarem“ dodává sympatická Diana. Je úspěšná i v zahraničí a Českou republiku reprezentuje na mnoha mezinárodních festivalech. Zpívala skladbu Always s Larou Fabian. V loňském roce natočila skladbu a klip No Asking Why v angličtině. Letos všechny skladby chystá výhradně v češtině.

Zdroj, foto:
Petr Jandera, Stanislav Stebila


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nová image a skladby Diany Kalashové:

Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles