Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nová image a skladby Diany Kalashové

20. 09. 2014 | Úspěšní lidé
Diana se narodila v Novokuzněcku v Rusku. Od roku 2003 žije v České republice v Praze. Natáčela a fotila reklamní materiál pro světové firmy. Byla tváří butiku s luxusní značkovou dětskou módou a zpívala ve Star Kids 2007.

Na jednom pódiu si zazpívala s Karlem Gottem, Michalem Davidem, Darou Rolins, Lucii Bílou s finalisty soutěže Eurovison Song Contest 2012 sk. Sinplus ze  Švýcarska, nebo s vítězi festivalu San Rema, italským duem Jalisse. Křtila společně s Helenou Vondráčkovou, Michalem Davidem a zahraničními umělci album "Insieme 2" populární dvojici Davide Mattioli a Andrea Andrei. Diana má za sebou ve svém mladém věku již několik desítek vyprodaných koncertních sálů a hal, kde vystupovala jako host. Absolvovala turné s 5 Angels.

Nová image a skladby Diany KalashovéVystupuje doma i v zahraničí. Především na mezinárodních festivalech.

Je častým hostem televize Óčko, České televize, TV Prima a rozhlasových pořadů. Byla hostem pořadu Zrcadlo tvého života u Lucky Bíle a Jiřiny Bohdalové, kde zazpívala skladbu Neposlušné tenisky.

Věnuje se charitativním projektům, pomáhá nemocným dětem a je tváří nadace Život dětem.
Z mladého děvčete, které zaujalo ve svých devíti letech Lucii Bílou a celou porotu soutěže ČS má talent, je již velká slečna. Diana ve svých dvanácti letech nafotila nové promo fotky ve studiu fotografa Petra Jandery společně se známým stylistou Lukášem Macháčkem a je k nepoznání.

Novou image podpoří Diana novými skladbami z pera známého textaře Eduarda Krečmara, jež zhudebnil skladatel, zpěvák a člen skupiny Elán Vašo Patejdl.

„ Jsem ráda, že se textu mých skladeb ujal takový profesionál jakým je pan Eduard Krečmar. Napsal krásné texty pro Karla Gotta, Helenu Vondráčkovou, Václava Neckáře, skupinu Olympic a mnoho dalších umělců“, svěřila se mladá a talentovaná zpěvačka. „Těším se na melodie od Vašo Patejdla, který je ikonou česko-slovenské populární hudby a má za sebou desítky velkých hitů. Nově také složil hudbu k muzikálu Don Juan, na kterém pracoval právě s textařem Eduardem Krečmarem“ dodává sympatická Diana. Je úspěšná i v zahraničí a Českou republiku reprezentuje na mnoha mezinárodních festivalech. Zpívala skladbu Always s Larou Fabian. V loňském roce natočila skladbu a klip No Asking Why v angličtině. Letos všechny skladby chystá výhradně v češtině.

Zdroj, foto:
Petr Jandera, Stanislav Stebila


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nová image a skladby Diany Kalashové:

Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
Nová image a skladby Diany Kalashové
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !