Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nová kolekce pro těhotné

8. 12. 2007 | Pro ženy
4. prosince, na svatou Barborku, se v ateliéru Jiřiny Tauchmanové konalo setkání spojené s módní přehlídkou, kde byla světu představena nová originální kolekce pro těhotné přímo z dílny Jiřiny Tauchmanové.

V další části se předvedly společenské kostýmky, večerní šaty a především byly poprvé ukázány svatební šaty, které se budou na jaře dražit při již tradiční Velké módní show na Žofíně. Výtěžek půjde na dětské onkologické centrum v Motolské nemocnici. Hosté se kochali nejen krásou modelů, ale i krásou dívek, které modely předváděly. Dopolednem nás provázela Lucie Koňaříková, která také již brzy bude maminkou.

nová kolekce pro těhotné Těhotná žena, ač si to sama někdy nemyslí, je půvabná a pro svého muže stále krásná. Pro šťastný průběh těhotenství muž přispívá svojí pozorností a projevem lásky. Budoucí maminka nesmí získat nesmyslný dojem, že je tlustá či nepřitažlivá. Je samozřejmě důležité dbát o sebe nejen po stránce zdravotní, ale také vnější, vzhledové. To, jak se žena cítí, je-li spokojená a bezstarostná, výrazně přispívá k celkové pohodě v těhotenství.

Každá z nás prožívá těhotenství jiným způsobem. Některé jsme po dlouhou dobu stále štíhlé a nic nám nebrání vést neměnný aktivní život, druhá skupina dam začne hned od prvního okamžiku těhotenství přibírat na váze. Změna hormonů v těle vede k větším fyziologickým změnám a žena se stává méně aktivní.

nová kolekce pro těhotné Ať máte stále štíhlou postavu a přibíráte pomalu nebo vaše kilogramy narůstají jak na elektroměru, potřebujete pohodlné oblečení, které skvěle sedí střihem, aby materiál nevyvolával alergii, aby vás nic nedřelo či neškrtilo.

Žádné XXXL svetry, dámy!

Oblečte si úzké kalhoty, na ně šatičky či halenku a jako třešinku na dortu zvolte jednoduché bolerko, které se střihem vyhne bříšku. Krásně budou vypadat šaty přestřižené pod prsy, tím se zdůrazní nejštíhlejší místo na těle těhotné ženy a dolů se jen nechají volně nařasené.
Nejlepším tipem pro krásu je použití asymetrických střihů a nepravidelných délek.

nová kolekce pro těhotné Abyste nemusela stále utrácet za nové větší oblečení, nechte si ušít více funkční model. Z delších šatů se pomocí postranního řasení se šňůrkami rázem stanou mini šaty, které zkombinujete s legínami nebo při ještě větším stáhnutí máte skvělou tuniku. U bund je mistrovským nápadem několik řad zipů. Dle aktuální velikosti bříška zvolíte vhodný zip a pro pokročilejší stadium těhotenství jsou v bundě ukryty v postranních švech další zipy, které roztáhnou přední díl kolem bříška. V takovém modelu se budete cítit stále jako v bavlnce, protože vás nebude nic pnout.
Pokud ráda nosíte doplňky, dolaďte svůj vzhled pomocí módní bižuterie či pěkného šátku.

Proč jste se rozhodla vytvořit kolekci pro těhotné, paní Tauchmanová?
„Myslím, že trh s těhotenskou módou má velké nedostatky. Kdo dnes chce nosit lacláče nebo vytahané šusťáky? Budoucí maminka se musí cítit krásná a musí z ní vyzařovat spokojenost.“

Co byste doporučila budoucím maminkám, aby se v oblečení cítily pohodlně? „Velmi pohodlné a po zdravotní stránce doporučované jsou podpůrné pásy. Ty se obvykle nosí pod oblečením, ale proč je nepoužít jako dekorativní prvek, který uleví a ještě zahřeje?“

„Snažím se najít na ženách to krásné a zdůraznit tuto krásu svým modelem. Oblečení ode mne je vždy trendové, kvalitně zpracované a hlavně pohodlné.“

nová kolekce pro těhotné Mateřství nepochybně patří k nejkrásnějšímu a zlomovému období ženy, ve kterém se každá budoucí maminka chce cítit bezpečně a pohodlně. V tomto období lze předpokládat někdy méně, někdy naopak více výraznou změnu ženského těla. Proto je důležité, aby i těhulky měly možnost výběru pohodlného, elegantního a trendy oblečení, ve kterém nejen, že se budou cítit pohodlně, ale dodá jim také sebevědomí, zvýrazní jejich přednosti a naplní jejich očekávání. Vždyť těhotenství je dar, který by měl každou ženu nejen potěšit, ale i zdobit.

Internetový obchod BEJBYBOOM je svět dětí, maminek, ale i těhulek. Vybírat si můžete z těhotenské módy od české firmy Rialto, módu Maternity Fashio a těhotenské noční košile Ma-ma.

Je nám blízké motto: „Již žádná uniformita, každý kousek je unikát!“.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jj pěkná
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem si kupovala spíše volnější věci, těhotenské nebyli moc hezké. Tyhle na fotkách tedy také nic moc až na ty bílé šaty
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles