Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019

30. 10. 2019 | Trendy
-Komerční sdělení-

Značka SOREL se zrodila v roce 1962 z víry, že styl a funkčnost jdou ruku v ruce. Tuto víru pak SOREL proměnil ve svou misi. Začalo to před desítkami let prémiovými zimními botami. V současnosti nabízí SOREL funkční kolekce obuvi založené na dědictví značky SOREL, které jsou synonymem prověřené kvality technologií, materiálů, precizního zpracování, funkčnosti a módního designu. Pro podzim a zimu 2019 přináší SOREL klasickou funkční ochranu, ale hlavně nové módní styly, jakými jsou například boty SOREL Harlow nebo městský šik look Kinetic Caribou či Out N About Puffy Lace. V kolekci se tak setkáváme s klasikou značky SOREL přetvořenou pro každodenní život ve městě, kde se funkčnost setkává s módou.

Podzimní sezóna se nese v duchu účelně zpracovaných klasických stylů. Kolekce Sorel nabízí velký výběr městských bot, jejichž společným rysem je funkčnost, módní styl, nepromokavé materiály a kvalitní zpracování. Bohaté odstíny béžové, výrazné vnější materiály a působivé robustní podrážky se objevují napříč kolekcí, zatímco syté hnědé barvy jsou již jakýmsi poznávacím znakem bot SOREL. Kolekce dále nabízí strukturovanou voskovou kůži, robustní podrážky s podpatky, hravé kovové detaily i lesklé provedení. Ženské siluety bot i výrazně zvětšené proporce. Kolekce SOREL pro tuto sezónu je výrazná, inovativní, sebejistá a vytvořená účelně pro módu milující městské ženy v pohybu. Nabízí ale také univerzální volnočasovou obuv. Jednotlivé modely jsou vždy k dispozici v různých barvách a provedení.
Kinec Caribou

Kinetic Caribou


Kolekce Kinetic navazuje na loňský úspěch a přináší nové kotníčkové tvary a designy založené na kontrastní kombinaci materiálů i barev.  Poznávacím znamením je výrazné zubatá podrážka. I tak je celkový design boty elegantní a velmi líbivý.

Harlow Lace

Harlow Lace


Novinka v kolekci SOREL, bota Harlow Lace, kombinuje sofistikovaný design s pro SOREL tak charakteristickým pohodlím a funkčností. Bota je lehká a poskytuje maximální komfort pro celodenní nošení. Harlow Lace jsou vyrobeny z voděodolné kůže, mají pohodlnou vystýlku a trendy detaily turistických bot. Jsou tak ideální botou do města i přírody.  

Black Lace

Black Lace


SOREL Black Lace povyšují současný trend kombinace stylů s prvky turistické boty do jedinečného a odvážného designu. Jsou voděodolné a díky stabilnímu robustnímu podpatku i velice pohodlné. Odvážná kombinace materiálů, výrazných detailů s barevnými  tkaničkami dělají botu jednoznačně nepřehlédnutelnou.

Emelie Lace

Emelie Lace


Boty Emilie Lace jsou přetvořenou klasikou SOREL a nabízí tak perfektní spojení funkčnosti a moderního pohodlí. Tato klasická bota z nepromokavé kůže s novou siluetou přináší neformální městský cool styl.

Out N About Puffy Lace

Out N About Puffy Lace


Hravý design nové boty kombinuje klasické prvky z rodin bot Out N About a Kinetic se šik městským stylem pro každodenní pochůzky. Lesklý exteriér boty umocňují silné a výrazné tkaničky. K dispozici jsou v několika barevných variantách.

Joan of Arcitc Wedge II Zip

Joan of Arctic Wedge II Zip


Boty SOREL Joan of Arctic v novém redesignu jsou trendy a zároveň funkční botou se skrytým klínovým podpatkem. Zajistí pevný a bezpečný krok i na kluzkém mokrém povrchu. Slušet budou i elegantnímu outfitu.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019:

Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019
Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019
Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019
Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019
Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019
Nová kolekce SOREL podzim - zima 2019
 



Komentáře
« Předchozí   1…   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
snad budou dobré intervaly
Obrázek uživatelky
profil
Termín: 20,00 - 20,15 hodin - Štístko
Obrázek uživatelky
profil
Líbí se mi pouze Emelie Lace, zbytek teda absolutně mimo můj vkus, obzvlášť ty poslední.
Obrázek uživatelky
profil
líbí se miSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
některé ano, některé moc humpolácké
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles