Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nová podoba Snídaně s Novou

23. 01. 2008 | Televizní tipy
S několika novými tvářemi a v nové grafické podobě se Vám představí TV Nova již 4. února v ranním vysílání Snídaně s Novou. Změny se dotknou nejen moderátorů, ale i skladby pořadů.

Po dvou a půl letech se ranní vysílání Snídaně s Novou představí v novém kabátě. Kromě grafického stylu a dekorace se obmění i moderátorské dvojice a zpravodajský tým.

Kromě stávajících moderátorů Kláry Doležalové, Tomáše Krejčíře a Pavla Svobody se nově objeví také Ondřej Vodný, současný moderátor Radia Evropa 2 se zkušeností s moderováním lifestylových magazínů v severočeské regionální televizi Prima, Iveta Kořínková, absolventka Vyšší odborné školy herecké v Praze - Michli s praxí v Pididivadle a herečka Slezského divadla v Opavě Marta Ondráčková, absolventka brněnské JAMU, obor muzikálové herectví, jež má zkušenosti s moderováním pořadů pro děti v ostravské a brněnské ČT.

Snídaně s Novou Snídaně s Novou














O dalšího moderátora se rozšíří dosavadní moderátorský tým zpráv – novým kolegou se stane Jakub Hoffman, student Univerzity J. A. Komenského v Praze, obor masová komunikace. Jakub má za sebou moderátorskou i redaktorskou zkušenost ve Fajn Radiu, Info DJ Radiu a Deníku Sport.

Snídaně s Novou Snídaně s Novou














Moderátorský tým se bude od 4. února věnovat pouze všeobecnému zpravodajství, zprávy ze sportu bude samostatně připravovat a moderovat nová trojice: Ivan Krákora, Marcela Špálovská, redaktoři Sportovní redakce Televizních novin, a nově příchozí Jaromír Vlček, student marketingové komunikace zlínské Univerzity Tomáše Bati a regionální sportovní redaktor ČT.

Snídaně s Novou Změny v ranním vysílání Snídaně s Novou se lehce dotknou i obsahu relace. Novinkou bude rubrika Horoskop. Dvě „vědmy“, Helena Veinerová a Zdena Weinrichová v ní budou pravidelně diváky seznamovat s tím, co je „čeká a nemine“ v právě nadcházejícím týdnu.

Jedinou částí ranní relace, která zůstane beze změn, je Počasí. Meteorologické informace nám i nadále budou tlumočit Jana Adámková, Karla Mráčková, Radka Kocurová a Michal Jančařík.



Zdroj: TV NOVA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
že Dolinovou se 2x nemusela tak stará snídaně byla mnohem lepší
Obrázek uživatelky
profil
Nelíbí se mi nový styl SNÍDANĚ S NOVOU bylo to lepšíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles