Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nová pohádka Čertova nevěsta

25. 03. 2011 | Televizní tipy

Romantický hudební klip k nové pohádce Zdeňka Trošky Čertova nevěsta, jejíž producenty jsou společnosti Golem Film a MediaPro Pictures, spatří brzy světlo světa. Titulní píseň pohádky Čertova nevěsta s názvem Ve dvou nazpívala mladá talentovaná finalistka Česko Slovenské SuperStar Monika Bagárová, která natočila v Barrandovských ateliérech i hudební video k této písni.


Ke klasické pohádce patří bezpochyby příběh s dobrým koncem, romantika a láska mladých lidí, která hory přenáší. A to přesně obsahuje i zamilovaná píseň k pohádce Čertova nevěsta s názvem Ve dvou hudebního skladatele Miloše Krkošky v podání mladé krásné zpěvačky Moniky pohadkaBagárové. Včera večer padla v Barrandovských ateliérech první klapka natáčení hudebního videa.


Monika se na chvíli proměnila v princeznu a oblékla rokokové kostýmy, navržené předním českým kostýmním výtvarníkem Josefem Jelínkem pro roli princezny Štěpánky, kterou v pohádce Čertova nevěsta ztvární mladá herečka Eva Josefíková.


A jak sama Monika Bagárová k pohádce Čertova nevěsta dodává: „Moc jsem se na natáčení těšila a v šatech se opravdu cítím jako princezna.“ Skladba bude i součástí Moničina prvního alba, které vyjde v nejbližší době.


Výpravnou pohádku Čertova nevěsta na motivy klasické pohádky Boženy Němcové Spravedlivý Bohumil uvidí diváci již 28. dubna v kinech. Na celovečerním filmu se podílel tým osvědčených filmových tvůrců jako je pohadkarežisér Zdeněk Troška, scénárista Marek Kališ, kostýmní výtvarník Národního divadla a Státní opery Praha Josef Jelínek, přední umělecký maskér Bobo Sobotka, s kterým Troška spolupracuje už přes třicet let.


Kamery se ujal skvělý český kameraman David Ployhar. V hlavních rolích pohádky Čertova nevěsta uvidíme například Sabinu Laurinovou, Františka Němce, Davida Suchařípu, Báru Munzarovou, Karla Zimu či Janu Andresíkovou. Ústřední dvojici si pak zahrají studenti pražské DAMU, Eva Josefíková a Václav Šanda.


Pohádku Čertova nevěsta můžete vidět
28. dubna v kinech!


Zdroj: Čertova nevěsta.cz
Zdroj foto: Čertova nevěsta, s. r. o.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nová pohádka Čertova nevěsta:

Nová pohádka Čertova nevěsta
Nová pohádka Čertova nevěsta
Nová pohádka Čertova nevěsta
Nová pohádka Čertova nevěsta
Nová pohádka Čertova nevěsta
Nová pohádka Čertova nevěsta
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky mám ráda jeho pohádky, už se těším.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším,pohádky Z.Trošky mám moc rádaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles