Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nova začala natáčet seriál Dokonalý svět

10. 02. 2009 | Televizní tipy
Nový seriál Dokonalý svět z prostředí redakce lifestylového časopisu odstartoval své natáčení první klapkou, která padla v pondělí 9. února 2009 po ránu ve vysočanských ateliérech. Na place byli od ranních hodin hlavní protagonisté seriálu Dokonalý svět – Jana Hlaváčová, Jitka Čvančarová, Tereza Brodská a Saša Rašilov a Eva Sakálová.
Slavnostního křtu seriálu Dokonalý svět se osobně chopil generální ředitel televize Nova Petr Dvořák.

Seriál Dokonalý svět přivádí diváky do redakce módního časopisu Grace – „nejlepšího módního magazínu v zemi!" Hrdinky a hrdinové seriálu Dokonalý svět žijí život stejně nablýskaný, jako jsou obálky časopisu, pro který pracují. V redakci si vytvářejí svět plný módy, vůní, stylu a harmonických vztahů, v němž si každý zhmotňuje po svém svůj osobní sen. Tady si připadají silní, krásní… zkrátka dokonalí.
Tak jako se různí jejich věk a postavení, liší se i problémy, které je trápí.

Herecké obsazení seriálu Dokonalý svět


seriál Dokonalý světAmbiciózní a sebevědomá módní ředitelka časopisu Grace Michelle (Jitka Čvančarová) se v soukromí mění v oddanou milenku, která nikdy nepřestává doufat, že bude jednou povýšena na post manželky.

Šéfredaktorka časopisu Grace Andrea (Tereza Brodská) se naopak všemožně snaží skloubit manžela, děti a zaměstnání.

Zralá redaktorka časopisu Grace Alžběta (Jana Hlaváčová), pro kterou je Grace vším, se snaží všemožně zachránit starý svět před novými pořádky.

Ředitel časopisu Grace David v podání Saši Rašilova  je snob, který má přehled, rád se poslouchá a moc dobře ví, že se líbí ženám. V módní redakci časopisu Grace nemůže rozhodně chybět talentovaný stylista Oscar, v jehož mužském těle sídlí ženská duše – citlivá a zranitelná.

Autorkami scénářů seriálu Dokonalý svět jsou Mirka Vopavová, Michaela Strnad a Tereza Dusová, za vzhledem seriálu Dokonalý svět stojí architekti Martin Kurel a Kateřina Kopicová a kostýmní výtvarnice Jana Medková a Simona Rydlová. Za kamerou je Pavel Berkovič, režie se ujal mladý režisér Vít Karas.

Zdroj, foto: TV NOVA

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !