Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nová značka kabelek pro originální ženy a dívky

2. 04. 2016 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Třebaže jaro ještě zdaleka nevyhrálo nad chladnou a svéráznou zimou, nejedna z nás už bez ohledu na počasí nesměle otevřela šatní skříň a s trochou nostalgie prohlíží loňská jarní sáčka a svetříky. Téměř každá žena si nad svým oblíbeným kouskem oděvu povzdechne a váhá, jestli ho unosí i tuto jarní sezonu. Pokud se nechcete se svým kabátkem rozloučit, klidně ho zařaďte mezi jarní kousky i pro letošní jaro. Už dlouhá léta tvrdím, že téměř každý oděv může získat ten správným šmrnc, pokud ho doplníte vhodnými modními doplňky. Tím může být barevný šátek, opasek, ale také kabelka. A ta především – nic totiž nedokáže tak skvěle doladit dámský outfit jako právě vhodně zvolená kabelka…

Synonymem pro kvalitní dámské kožené kabelky se již před mnoha lety stal značkový obchod Delmas, který má své kamenné prodejny ve Vodičkově ulici v Praze a taky v metropoli Zličín. Už od roku 1991, dováží své zboží přímo od výrobců a poskytuje tak na ně plnou záruku a bezchybný reklamační servis. V sortimentu tohoto obchodu můžete každoročně najít nové kolekce od firem Calvin Klein, Joop!, Guess a dalších.

Delmas pro nás ženy přichystal pro letošní jarní sezonu jednu opravdu žhavou novinku. V sortimentu obchodu lze poprvé v historii pořídit i značkové kabelky, které mile překvapí nejen kvalitou zpracování, ale také mnohem příznivějšími cenami, než jsme byli doposud zvyklí u výše zmíněných modních značek.

Řeč je o modních kabelkách Kipling, na jejichž prodej získal odchod Delmas exkluzivní smlouvu a stal se tak jedním z hlavním dovozců kabelek a peněženek této značky pro Českou republiku.
kvalitní dámské kabelky


















Pojďme se tedy společně podívat, jaké jsou vlastně výrobky značky Kipling. Tuto značku rozeznáte od ostatních hned na první pohled. V logu je totiž roztomilá opička, která ihned zaujme vaši pozornost a už nikdy si logo nespletete s ničím jiným. Ovšem jen samotné logo by neudělalo kabelky oblíbené mezi ženami po celém světě. Výrobci vsadili na několik základních vlastností kabelek, které dokážeme ocenit jen my ženy. Každá z nás totiž dobře ví, že jedním z nejdůležitějších požadavků je praktičnost, barevnost a nadčasový design především. Právě tvar a velikost kabelky je jedním z hlavních důvodů, podle čeho si kabelku vybíráme. Měla by ladit alespoň s několika dalšími doplňky a oblečením, které už v šatníku máme a plánujeme je nosit i v nadcházející sezoně. Design kabelek Kipling je sice nápaditý, ale rozhodně ne výstřední a nepraktický. Jeho hlavním pozitivem jsou přehledně uspořádané vnitřní kapsy a přihrádky kabelky, takže nebude složité se v kabelce snadno orientovat a jednoduše vytáhnout klíče nebo doklady, i když budete v druhé ruce držet třeba nákup. Toto platí i v případě, že se rozhodnete zakoupit spolu s kabelkou i peněženku od stejné značky. Peněženky jsou navržené tak, aby byly praktické, přehledné a svou barevností vždy vhodně doplňovaly vybraný typ kabelky.
dámské kabelky
























I v barevnosti kabelek nezůstává Kipling pozadu za ostatními značkami. Kabelky jsou barevné, hravé, zkrátka ideální pro současnou jarní sezonu i nadcházející léto. Jestliže v letošních modních trendech hrají prim světlé pastelové barvy, jako je například růžová, oranžová, nebo velmi oblíbená lososová barva, kabelky značky Kipling nabízí pokaždé několik barevných odstínů a dokonce kombinace těchto barev navzájem. I když k jaru a létu barevnost patří, Kipling nezapomíná ani na klasické barevné odstíny, díky nimž si můžete vybrat kabelku i v černé, hnědé nebo béžové barvě, a to hned v několika barevných odstínech a variacích. Není žádným tajemstvím, že podle obchodní strategie značky Kipling, by každá kabelka měla být reprezentativní i v následující sezoně a své majitelce tak být opravdovým pomocníkem.

Nebylo by správné opomenout i zapracování kabelek. Vysoká kvalita zpracování je jeden z hlavních faktorů, které si Kipling klade za svůj dlouhodobý cíl. K čemu je nám výrobek, který sice vypadá hezky, svým designem je nadčasový, ale nevydrží náročné životní tempo dnešních mladých žen? Právě současné, moderní ženy jsou cílovými skupinami této modní značky, která si uvědomuje, že jen velmi kvalitní výrobek má šanci obstát ve velké konkurenci.

Postupem let se „kabelky s opičkou“ se staly velmi oblíbené mezi všemi ženami, které mají rády moderní životní styl, chtějí mít ve svém šatníku vždy originální kousky oblečení a doplňků, a které v neposlední řadě kladou důraz na kvalitu a jedinečnost především.
dámské kabelky






















Pokud tedy váháte, kterou kabelku si s nadcházejícím jarem pořídit, určitě si nezapomeňte prohlédnout i tyto výrobky, kterými si jistě uděláte velkou radost.

Autorka: Jitka Závodná


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Líbí se mi jak tvar tak vzhled kabelek.
Obrázek uživatelky
profil
jsou zajímavéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krása
Obrázek uživatelky
profil
kabelkySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles