Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové album R.E.M. Collapse into now

4. 03. 2011 | Novinky

Skladba „Oh My Heart“ je první oficiální singl pro rádia v ČR! Speciální akce „It Happened Today Remix“  již odstartovala . Legendární skupina R.E.M. vydá  7. března nové, v pořadí již 15. album COLLAPSE INTO NOW.  Trio Michael Stipe, kytarista Peter Buck a basista Mike Mills natáčelo opět s producentem Jacknife Lee,  se kterým skupina spolupracovala již na předchozím, kritikou vysoko ceněném albu Accelerate.


Jacknife Lee jako držitel Grammy v minulosti pracoval na albech světové extratřídy, mimo jiné i U2, Snow Patrol, The Hives, Kasabian, The Editors, Aqualung nebo Bloc Party. COLLAPSE INTO NOW bylo nahráno v New Orleansu ve studiu  Music Shed a v Berlíně ve slavných studiích Hansa, kde vznikla řada legendárních  alb, včetně Bowieho Heroes, Achtung Baby U2 či  Lust for Life Iggyho Popa. Závěrečný mix alba proběhl ve studiu Blackbird v Nashvillu.


albumSkupina pozvala na nové album řadu atraktivních a hlavně jejich srdcím blízkých  hostů. Nechybí  Patti Smith a její dvorní kytarista Lenny Kaye, extravagantní Kanaďanka Peaches, Eddie Vedder z Pearl Jam a nebo frontman indie popových The Hidden Cameras Joel Gibb .


Nové album předznamenává intenzivní online kampaň, představující hned několik písní a videoklipů,  jež jsou k dispozici na internetu ještě před vydáním alba. Vše odstartovala už na začátku letošního roku možnost získat prostřednictvím domovské stránky skupiny zdarma novinkuDiscoverer“. Následovala speciální videa ke skladbám „It Happened Today“, „überlin“, „Mine Smell Like Honey“ či ke skladbě „Oh My Heart“, která se stává prvním oficiálním singlem pro rádia v České republice.


Tento týden navíc pánové z R.E.M. rozehráli kreativní hru se svými fanoušky, kterým nabídli volně ke stažení jednotlivé stopy skladby  „It Happened Today“, aby prostřednictvím svých laptopů vytvořili vlastní podobu. Výsledná dílka jsou následně svými tvůrci umísťována na speciální stránku.


Skupina má však v záloze ve zbývajících týdnech do vydání novinky COLLAPSE INTO NOW ještě další překvapení, které hodlá postupně odhalovat převážně prostřednictvím své domovské stránky.
Zatím poslední studiové  album R.E.M. Accelerate z roku 2008 bylo u nás ihned po vydání na 1. místě hitparády, posledním oficiálním počinem kapely pak v říjnu roku 2009 živé 2CD  R.E.M. Live At The Olympia.


remKompletní tracklist alba COLLAPSE INTO NOW :


1. Discoverer
2. All The Best
3. überlin
4. Oh My Heart
5. It Happened Today
6. Every Day Is Yours To Win
7. Mine Smell Like Honey
8. Walk It Back
9. Alligator Aviator Autopilot Antimatter
10. That Someone Is You
11. Me, Marlon Brando, Marlon Brando and I
12. Blue


Legendární skupina R.E.M. vydá  7. března nové, v pořadí již 15. album COLLAPSE INTO NOW.


Zdroj: Supraphon.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
taky se mi líbí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky je mám ráda. Před několika lety jsem byla na jejich koncertěSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
fajnová kapela
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles