Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nové trendy v nábytku - skladebný nábytek

19. 02. 2011 | Moderní bydlení

Všichni pamatujeme ve své době populární sektor, který se v menších modifikacích objevoval nejen u každého z nás doma, ale i ve školách, kancelářích a dalších interiérech. Od této doby uběhla již pěkná řádka let, ale navzdory unikátním designovým kouskům nábytku, je tzv. skladebný, chcete-li univerzální nábytek, stále oblíbený a vyhledávaný artikl.

Zákazníci se v dnešní době dělí na dva tábory. Jedni chtějí mít doma unikátní kousky drahého nábytku, který se většinou pro každou místnost více či méně liší – jak svým stylem, tak materiálem. skladebny-nabytekTohoto nábytku nebývá v interiéru příliš – je oblíben u moderního, odlehčeného stylu, kde dostatek prostoru je tím hlavním. Naopak vyznavači praktičnosti a nábytkové klasiky upřednostňují takový nábytek, který je multifunkční, poslouží, ale také samozřejmě přesně zapadne do daného interiéru. Tato skupina zákazníků stále častěji využívá skladebný nábytek.

Populární skladebný nábytek
Skladebný nábytek
představuje praktické nábytkové sestavy, které nabízejí široké množství variabilit, a proto si můžete svůj interiér vybavit na míru, přesně dle svých představ.

Velkou výhodou je, že tento nábytek můžete naprosto individuálně plánovat. Můžete si vybrat nejenom svou barvu, ale také rozměry jednotlivých sestav. Nejen díky tomu je nejvhodnějším vybavením nejen pro byty nevelkých rozměrů.

Díky skladebnému nábytku můžete v rámci některých programů vybavit zařízení celého bytu v jednom stylu, tj. obývací pokoj, jídelnu, ložnici, dětský pokoj, domácí pracovnu i předsíň. 

skladebny-nabytekPraktická je také možnost dokupování jednotlivých částí nábytku i v pozdější době. Z dětského pokojíčku, tak snadno může vzniknout pouhým dokoupením několika málo kusů nábytku pokoj studentský nebo obývací apod. Nemusíte tedy danou místnost vybavit zcela jiným, novým nábytkem, ale pouze doladíte nezbytnosti. Tato varianta je pak samozřejmě finančně daleko dostupnější.

Z široké, rozmanité nabídky skladebného nábytku si vybere opravdu každý. Nejčastějším materiálem je 95% lamino, 5% dýha nebo masivní dřevo. Vše ale závisí na značce a dodavateli. I v barevném provedení je možnost si vybrat z opravdu široké škály. Trendy poslední doby jsou ořech nebo ořech v kombinaci s černou či bílou barvou ve vysokém lesku.


Hanka
ChytráŽena.cz

 Zdroj: Sconto Nábytek



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
líbí se mi takový styl nábytku,jednoduchý,elegantní
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles