Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novinkové CD Karla Gotta – KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN

27. 10. 2007 | Novinky

Pohádkové album za lidovou cenu 44 Kč od 27. října 2007 v prodeji!

Karel Gott je první český interpret, který se rozhodl spolu se svou mateřskou firmou GOJA, agentura Gott – Janeček, změnit způsob distribuce a hlavně cenu svých CD.

První vlaštovkou tohoto konceptu je novinové album Každý má svůj sen, jež je určeno doslova všem generacím posluchačů, nejmenší „diskofily“ nevyjímaje.

CD KARLA GOTTA – KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN

REVOLUCE V CENÁCH CD PRÁVĚ ZAČÍNÁ!


Album Karla Gotta „Každý má svůj sen“ je kolekce třinácti pohádkových písní, které již zčásti Karel Gott kdysi doma nazpíval (Cestu znám jen já, Včelka Mája, Máš-li s kým, Kdepak ty, ptáčku, hnízdo máš, nebo „mrazíkovská“ Prašná cestička). Zčásti jde o hity, které natočil na některá svá německá alba (Život proudí – Lví král z pera Eltona Johna, Noc plná snů – v originále La,le,lu) a nechybějí samozřejmě novinky vytvořené specielně pro toto album (například Uhlířova a Svěrákova písnička To je hezky, či skladba autorské dvojice ORM – Schůzka s princeznou).

Album se jmenuje podle písně z muzikálu věhlasných autorů Andrewa Lloyda Webbera a Tima Rice, kterou opatřil českým textem Michael Prostějovský a nazval Každý má svůj sen.

Proč CD Každý má svůj sen nese titul „pohádkové album“?

CD KARLA GOTTA – KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN „Kdyby mi před nějakými pěti lety někdo řekl, že nazpívám pohádkové album, vysmál bych se mu a dodal, že tuhle parketu s chutí přenechám jiným interpretům. Ale s narozením Charlottky se mi změnil život od základů. Nejen, že už nejsem v domě sám, nebo „pouze“ se svou partnerkou, ale začal jsem poznávat a znovu objevovat dětský svět. Pohádkové knížky, obrázková leporela, plyšáky, to všechno sed najednou stalo součástí mého domu. Najednou se ze mě stal odborník na jména postav z Teletubbies, stejně jako znám téměř všechny příhody a strasti malého krtečka. A protože jsem zpěvák, své holčičce jsem nějakou tu ukolébavku také zazpíval. A to už pak byl jenom krůček k prvním myšlenkám o pohádkové desce. Nejdříve jsem se ovšem obával, co na to řeknou novináři. Patrně si budou myslet, že jsem se zbláznil, když chci na stará kolena zpívat dětem. Stačilo se však ponořit do vzpomínek a hned jsem objevil několik takových legitimních písní, které jsem už během let nazpíval. Včelka Mája, Cestu znám jen já, Prašná cestička, Máš-li s kým… Proto jsem nakonec odhodil zábrany a se svým týmem se pustil do práce. Výsledkem je album třinácti písní, které uvádí moje mateřská agentura Goja na trh novým, ne zcela tradičním způsobem“, říká k novému albu Každý má svůj sen Karel Gott.

CD KARLA GOTTA – KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN

Každý má svůj sen na cestě za poslouchači

Album Každý má svůj sen, bylo uvedeno na trh 27. října 2007 a k dostání bude ve všech novinových stáncích, trafikách, hypermarketech či na benzinových pumách, zkrátka ve všech distribučních místech společnosti PNS. Ale pozor: Na trhu bude pouhý jeden jediný týden, to znamená jen do 3. listopadu!

„Možná se někomu bude zdát, že prodávat album pouze jeden týden je příliš krátká doba. Že ne všichni okamžitě zareagují a stihnou si album pořídit,“ říkají svorně zástupci agentury Goja, Jaroslav Topercer a Alice Janečková. „Přicházíme ovšem s převratnou novinkou. Jako vůbec první v České republice s novinkovým albem za tak nízkou cenu. Album má v těchto dnech dostatečnou publicitu, takže zájemci se o něm již určitě dozvěděli, nebo v nejbližších dnech dozvědí. Stánky PNS zatím ještě nejsou dostatečně přizpůsobeny tomu, aby CD nebo DVD tituly byly na pultech prodejen delší dobu. Je to ovšem obrovský kompromis vzhledem k ceně a servisu. Album bude po onen týden skutečně maximálně dostupné na všech prodejních místech. Mimochodem, první vlaštovkou tohoto nezvyklého způsobu prodeje se stal zpívající autor a multiinstrumentalista Prince, který jako první světový umělec prodával své nové CD prostřednictvím distribuce tiskovin a ukázal světu, že ceny CD a DVD jsou stále ještě zbytečně vysoké“.

CD KARLA GOTTA – KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN Goja, společně s Karlem Gottem, vyráží do boje proti klesajícím prodejům CD i proti pirátským kopiím.

„Album Každý má svůj sen je opravdu určeno všem generacím. Proto nevidíme důvod limitovat jeho prodej vysokou cenou. Stanovili jsme ji na bezmála symbolických 44 korun. Tedy na částku, za kterou se kdysi prodávala klasické vinylová elpíčka. A to v neporovnatelně větších množstvích než jsou současné prodeje. Není to nostalgie, která by volala po dávných dobách jednoho vydavatele, ale je to způsob, jak učinit hudbu všeobecně dostupnou a omezit pořizování nelegálních kopií.
V době, kdy jsou propagovány nízkonákladové lety, nízkoenergické domy, nebo kdy se automobilky předhánějí, který model bude levnější, přicházíme s revolucí v oblasti cen a distribuce CD. Jsme nadšeni, že naše nová strategie začíná právě novinkovým albem Karla Gotta“, dodávají Jaroslav Topercer a Alice Janečková, zástupci společnosti GOJA, agentura Gott – Janeček.


CD KARLA GOTTA – KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN

CD Karla Gotta – KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN

1. Každý má svůj sen (z muzikálu Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť) - 2:19 min.
2. Cestu znám jen já (z TV večerníčku Křemílek a Vochomůrka) - 2:39 min.
3. To je hezky - 3:10 min.
4. Máš-li s kým (z filmu Z pekla štěstí 2) - 3:20 min.
5. Život proudí (z filmu Lví král) - 4:50 min.
6. Včelka Mája - 1:40 min.
7. Kdepak ty, ptáčku, hnízdo máš (z filmu Tři oříšky pro Popelku) - 2:38 min.
8. Schůzka s princeznou - 3:15 min.
9. Prašná cestička (z filmu Mrazík) - 1:31 min.
10. Noc plná snů - 2:46 min.
11. Kolik hvězd ti z nebe mává - 3:09 min.
12. Nech si krásný sen zdát - 2:53 min.
13. Ukolébavka - 2:54 min.


Video ze křtu CD Karla Gotta si nyní můžete prohlédnout - Každý má svůj sen


Zdroj: GOJA, agentura Gott – Janeček
FOTO: křest CD – Každý má svůj sen

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Toto nádherné CD sháním již asi měsic pro svoji roční vnučku Elišku, ale marně.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je skvělé,koupila jsem ho své 6ti měsíční dceři a ona u něj usíná.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
CD jsem viděla volně na novinových stáncích.
Obrázek uživatelky
profil
Moc se mi líbí, je hezky nazpívané a já jelikož jsem obdivovatelkou Karla Gotta už od mládí tak mám skoro všechna jeho CD, tohle nesmělo chybět a fakt se mi moc líbí, je takové něžné,milé a zpěvavé, také jsem si ho koupila s novinami a nelituji.
Obrázek uživatelky
profil
O víkendu jsem se tady o cédéčku dozvěděla a už ho mám doma. Je fakt super, dcera je nadšená. Nemám ještě tolik bodíků, tak jsem si ho koupila v trafice, ale rozhodně nelituju. Petra
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles