Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novoroční přání? Otěhotnět přirozenou cestou!

3. 01. 2019 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

S novým rokem přichází i nová přání. Patří mezi to vaše miminko? Myslete na to, že početí bývá někdy dlouhý a psychicky náročný proces. Pokud se tedy budete snažit s partnerem otěhotnět, nenechávejte nic náhodě a řádně své tělo připravte. Nový rok je pro změnu životosprávy i celého života to nejlepší období.

Nový rok – nový začátek. Přestat kouřit, omezit pití alkoholu, změnit jídelníček, více se hýbat a dát se do psychické pohody. Tyto věci by měly být pro všechny snažilky samozřejmostí. Věděli jste však, že snadné početí mohou ovlivňovat i další aspekty?

Je hormonální antikoncepce správná volba?


Fertility Blend pro ženy a pro páryHormonální pilulky vaše tělo velice silně ovlivňují. Jejich největší výhodou je určitě pohodlí, kvůli němuž se ženy rozhodnou antikoncepci nasadit. Stačí jedna tabletka denně a jste chráněna nejen před nechtěným otěhotněním, ale i před nepravidelnou periodou. Méně se však mluví o tom, jaký má antikoncepce vliv na psychiku a tělo samotné. Hormony totiž ovlivňují náladu, cítění, chuť na sex, ale také život po jejich vysazení.

Základ sexu = orgazmus


O tom, že hormonální pilulky ovlivňují sexuální apetit, už toho bylo řečeno hodně. Ale méně se mluví o tom, proč tomu tak je. Hormony jsou totiž zodpovědné za utlumení touhy a vzrušení. Nejnovější výzkumy ukazují, že při užívání hormonální antikoncepce produkují játra více globulinu, který na sebe váže testosteron. A právě testosteron je zodpovědný nejen za větší touhu, ale hlavně za dosažení orgazmu. Ve chvíli, kdy se však naváže na globulin je velká pravděpodobnost, že k  očekávanému vrcholu nedojde. Není pak divu, že žena na sex bez orgazmu chuť nemá.

Nástrahy dlouhodobého užívání


Pro většinu žen je naprosto normální, že užívají hormony již od začátku svého sexuálního života. Je tedy celkem normální, že některé z nich berou antikoncepci i řadu let. Poté, když ji vysadí, má tělo problém vrátit se do normálu a může se tak stát, že některé ženy mají problém ihned počít. Jak být tedy tělu i po vysazení antikoncepce nápomocna, aby snaha otěhotnět byla jednodušší?Fertility Blend pro ženy

Přirozené početí bez hormonů


Mnoha ženám se osvědčil přípravek Fertility Blend® pro ženy, v jehož složení naleznete látky k podpoře početí. Například zinek přispívající k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, která napomáhá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o dítě psychicky náročná, nabízí tento doplněk stravy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost.

Klinicky ověřeno


Produkt Fertility Blend® je ověřen klinickou studií provedenou americkými lékaři ze Stanford University School of the Medicine. Této studie se zúčastnily ženy ve věku 24–42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6–36 měsíců otěhotnět. Ve skupině 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, jich otěhotnělo po 3 měsících 14. Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tedy potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí.

Fertility Blend pro páryNabídka i pro muže


Varianta produktu Fertility Blend® pro páry obsahuje rovněž balení pro muže, v němž se nachází vysoká koncentrace zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Akce jen pro vás


Nyní 20% sleva při zakoupení přípravků Fertility Blend® na stránkách www.fertilityblend.cz. Nabídka platí do 20. 1. 2018.
Pro stálé zákazníky je připraven také věrnostní program, se kterým můžete získat 1 produkt Fertility Blend® zdarma.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !