Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Novoroční proměna s Chytrou Ženou – rozhovor s kadeřnicí Pavlou

27. 01. 2008 | Krása
Na konci roku 2007 měly čtenářky internetového portálu www.chytrazena.cz možnost zúčastnit se soutěže o Novoroční proměnu s Chytrou Ženou. Čtenářek se do soutěže zapojilo hned několik tisíc. Paní Věra měla velké štěstí, postoupila do finále jako náhradnice a nakonec se na ní i štěstí usmálo a Novoroční proměnu získala.
Dne 18. ledna 2008 přišel den „D“ a paní Věra i s manželem přijali pozvání do kadeřnického Salonu Korunka, kde se Novoroční proměna s Chytrou Ženou uskutečnila.


Navštivte také FOTOALBUM celé Novoroční proměny s Chytrou Ženou.

Vy se nyní dozvíte, jak proměna probíhala, jak je paní Věra spokojena a jaké rady dostala od kadeřnice a vizážisky.

Díky Novoroční proměně
se splnil paní Věře její dávný tajný sen



Jak dlouho pracujete v salonu Korunka?
V salonu Korunka pracuji necelý rok, předtím jsem pracovala v jiném salonu a jako kadeřnice se živím asi 10 let.

Jak hodnotíte proměnu paní Věry?
Proměna paní Věry na mě působí velmi zdařile, protože přišla s účesem, který se na ni vůbec nehodil, takže já výsledek vnímám jako velmi zdařilý.

Novoroční proměna s Chytrou Ženou Proč jste zvolila právě tento účes?
Protože paní Věra má širší obličej, je mohutnější, bylo potřeba vlasy prostříhat, aby jí opticky protáhly. Z barev jsem zvolila hnědou – tmavou čokoládu v kombinaci s měděnými melíry, aby účes nebyl tmavý a fádní, ale aby byl zajímavý a prosvětlený melíry.

Jak hodnotíte účes z pohledu každodenního udržování? Je účes paní Věry náročný na údržbu?
Tento účes je velmi jednoduchý, lze jej učesat jakýmkoli způsobem. Paní Věra měla původně všechny vlasy učesány dozadu, což při jejím vysokém čele nebylo vhodné, proto jsem zvolila učesat vlasy dopředu na patku, což jí zároveň protáhne obličej. Je to velmi jednoduše upravený účes, který jsem sestříhala břitvou a udělala piketáž pro ztenčení vlasů tak, aby do sebe zapadaly, takže po umytí vlasů stačí zatřepat hlavou a vlasy do sebe zapadnou a s účesem nebude třeba vůbec nic dělat.

Já jsem vlasy ještě foukala, protože si tím kontroluji střih, ale paní Věra vlasy vůbec nebude muset foukat, jakmile vlasy uschnou, tak budou stejné, jako jsou dnes. Jenom si gelem vytvoří pramínky, které jsem udělala a které zařídí zajímavější konturu.

Novoroční proměna s Chytrou Ženou Jak je tento účes cenově náročný, pokud by se čtenářky rozhodly si jej nechat udělat?
Pokud přijde čtenářka na proměnu do Salonu Korunka, je cena u polodlouhých vlasů 1 700,- Kč. V ceně je kadeřnická proměna, tedy změna barvy, melírů, střihu atd. A k ceně je třeba ještě připočítat služby paní vizážistky.

Pokud se čtenářka rozhodne, že chce absolvovat proměnu, co byste ji doporučila?
V každém případě by čtenářka měla být připravena na proměnu. Jestliže chce proměnu, ale přesto všechno má svůj obrázek či představu, které se chce držet, a tato představa se na ni nehodí, snažíme se ji navrhnout účes a barvy tak, aby k ní ladily. Bohužel některé zákaznice jsou přesvědčeny o tom, že jejich představa je ta správná a v této chvíli je budeme těžko k nějaké proměně přesvědčovat. Takže každá čtenářka, která se na proměnu přihlásí, by měla být připravena na to, že proměna bude taková, aby to odpovídalo její osobnosti a osobě. Měla by vše nechat na nás, protože my dokážeme lépe posoudit, co se k ní hodí a co ne.

Navštivte také FOTOALBUM celé Novoroční proměny s Chytrou Ženou.

Novoroční proměna s Chytrou Ženou Je potřeba při proměně vždy měnit barvu vlasů?
Není, pokud se jedná o zákaznici, která umí pracovat s barvami, tedy správně se obléká, správně používá odstíny, které ji jsou vlastní, tak potom změna barvy není nutná. Potom můžeme udělat např. prosvětlení účesu, přidat různé efekty, změnit střih apod.

Máte nějaké tipy, jak barevné vlasy udržet co nejdéle hezké?
Určitě je třeba říct, že barvené vlasy je třeba udržovat, abychom nám barva vydržela co nejdéle a neztrácela na barevnosti, tak je důležité používat šampon na barvené vlasy a samozřejmě kondicionér nebo balzám, záleží v jakém stavu jsou vlasy. Šampon na barvené vlasy udrží barvu mnohem déle, než když se používá obyčejný šampon, který není vhodný na barvené vlasy. Je to tím, že šampony na barvené vlasy obsahují laicky řečeno zámky, které uzavřou barvu ve vlasu a ta se tím pádem tak často nevymívá. Balzámy jsou také důležité, protože šampon vlasy otevře a balzám zavře a pokud žena nepoužije balzám nebo kondicionér, tak vlas zůstane otevřený a je takový chlupatý a vypadá narušeně. Při použití kondicionéru a balzámu se vlas uzavře, vypadá krásně leskle a dobře odráží světlo a vlasy potom vypadají velmi zdravě.

Novoroční proměna s Chytrou Ženou Pokud žena po proměně dodržuje všechny zásady pro zdraví vlasů, jak často je třeba navštěvovat kadeřnici?
Vlasy za 1 měsíc vyrostou o 1 centimetr. To znamená, že zákaznice bude mít po měsíci centimetrové odrosty, proto doporučujeme navštěvovat kadeřnici každých 5-6 týdnů, to je ideální. Potom se v případě, že je zákaznice s barvou spokojena, dobarvují pouze odrosty, nemusí se měnit barva na celé hlavě, aby se vlasy nepoškozovaly. Melíry na hlavě dělají efekty ať jsou odrostlé nebo ne, proto stačí několikrát za sebou dobarvovat jen odrosty a zákaznice bude stále krásná. Samozřejmě je také třeba upravovat střih, protože účes za 5-6 týdnů změní tvar. Delší vlasy vydrží bez oprav déle, kratší vlasy je třeba nejdéle po 6 týdnech dobarvit a ostříhat. Vše záleží na zákaznici, jak se cítí, jak moc ji vadí nebo nevadí odrosty, to je důležité.

Děkujeme za rozhovor.


Navštivte také FOTOALBUM celé Novoroční proměny s Chytrou Ženou.


Čtěte také další články o Novoroční proměně s Chytrou Ženou:
Novoroční proměna s Chytrou Ženou – rozhovor s výherkyní
Novoroční proměna s Chytrou Ženou – rozhovor s vizážistkou Romanou
Proměny Salonu Korunka

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !