Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nový americký film Varieté

9. 02. 2011 | Novinky

Ali (Christina Aguilera), dívka z malého města, ale s velkým hlasem, potřebovala najít místo, kde bude schopna své sny naplnit, místo aby sledovala, jak se vytrácejí do ztracena. A objevila svět varieté. Poté, co se rozhodne vydat vstříc nejisté budoucnosti ve velkoměstě zábavního průmyslu, v Los Angeles, narazí Ali na The Burlesque Lounge, působivý podnik, který se ale potýká se špatnou návštěvností, a který je domovem netradiční hudební revue.


Přesvědčí okouzlující a přímou majitelku podniku, jeho hlavní hvězdu a také hledačku nových talentů Tess (Cher),aby ji přijala na místo barmanky. Ali během práce s rozzářenýma očima hltá veškerá vystoupení a snaží se vstřebat jejich pozoruhodnou atmosféru, odvážné kostýmy a originální choreografii. Ví přitom, že je jí souzeno stoupnout si na jeviště sama. Předtím je ale nucena vypořádat se se spletitou sítí lidských vztahů, která v podniku panuje.


filmNaváže přátelství s jednou z tanečnic (Julianne Hough), znepřátelí si jinou (Kristen Bell), a získá si přízeň Jacka (Cam Gigandet), pohledného barmana a hudebníka, který Ali nabídne možnost být jeho spolubydlící, než se jí podaří postavit na vlastní nohy. Posléze se za pomoci rázného, ale vnímavého choreografa (Stanley Tucci) a transsexuálního moderátora (Alan Cumming) konečně od baru dostane až na pódium.


Její výjimečný hlas a umění vrací The Burlesque Lounge zpět na výsluní do jeho bývalé slávy a dává Tess naději, že nebude muset vyhovět žádostem svého bývalého manžela (Peter Gallagher), aby podnik prodala charismatickému podnikateli (Eric Dane) se zajímavou nabídkou. Jak Aliina hvězda stoupá, začíná být jasné, že Burlesque Lounge je opět místem, kde se mohou plnit sny. Bude to ale stačit k tomu, aby zdejší divoká a sexy představení přece jen navždy neskončila?


O tvůrcích:


CHER (Tess) se do dějin hudby, televize, divadla i filmu zapsala svým ojedinělým hlasem, svým netradičním humorem a charismatickým zjevem jako neúnavná a působivá umělkyně s obrovským talentem a nezadržitelným nasazením. Svými počiny si vysloužila bezpočet cen a ocenění a obdiv několika generací fanoušků. 


Její památný výkon v roli Loretty Castorini ve filmu Normana Jewinsona Pod vlivem úplňku jí vynesl jak Oscara, tak i Zlatý globus. Její práce na snímku Maska Petera Bogdanoviche jí získala ocenění v kategorii Nejlepší ženský herecký výkon na filmovém festivalu v Cannes. Za svou roli ve filmu Mikea Nicholse Silkwoodová s Meryl Streep a Kurtem Russellem byla nominována na Oscara i na Zlatý globus. Mezi její další role patří například ty ve filmech Mořské panny, Čarodějky z Eastwicku, Podezřelý, Smrtící telefon, Bratři jak se patří a Čaj s Mussolinim.


filmV hudební oblasti zahájila svou kariéru skladbou I Got You Babe, která se stala ze dne na den hitem zpěváka Sonnyho Bona, který byl jejím manželem a spolupracovníkem. Následovaly další úspěšné singly včetně hitů The Beat Goes On a Baby Don't Go. Jejich hudební a památná televizní vystoupení měla za následek vznik jejich vlastního televizního seriálu. Společně s Bonem je Cher považována za průkopnici televizní zábavy.


Spojením hudby a humoru vytvořili Sonny a Cher ojedinělou a sarkastickou atmosféru, která byla pro televizní diváky svěží a povědomá. V roce 1971 získala Cher Zlatý globus za pořad The Sonny and Cher Comedy Hour. Pořad byl nominován ve čtyřech kategoriích na cenu Emmy a představil její komediální a hudební talent divákům po celé Americe.


CHRISTINA AGUILERA (Ali) je zpěvačka, skladatelka, tanečnice, producentka, režisérka a herečka. Jedna z nejúspěšnějších umělkyň uplynulé dekády prodala po celém světě přes 30 milionů desek, její singly se čtyřikrát ocitly na první příčce Billboard hot 100 chart, získala pětkrát cenu Grammy a třikrát se její album dostalo do amerického top five.


Spolupracovala s řadou legendárních umělců jako Herbie Hancock, Andrea Bocelli, Tony Bennett, Elton John a The Rolling Stones. Aguilera byla také jedinou zpěvačkou mladší třiceti let, která se umístila v žebříčku stovky nejlepších zpěváků a zpěvaček všech dob magazínu Rolling Stone. V roce 2010 pokračuje v rozšiřování svého již tak bohatého portfolia svou první filmovou rolí ve filmu Varieté. V průběhu roku vydala své nové album Bionic, na kterém hostují umělci jako Sia, Le Tigre a Ladytron a produkovali ho Tricky Stewart a Hill/Switch. Christina album popisuje jako unikátní mix mnoha žánrů a stylů. 


filmERIC DANE (Marcus) účinkuje jako dr. Mark Sloan v úspěšném televizním seriálu Chirurgové, který byl nominován na cenu Emmy a získal Zlatý globus a cenu SAG a který v současné době pokračuje svou šestou sezónou.
 Dane rozvíjí své působivé a rozmanité portfolio filmových rolí. Naposledy byl k vidění jako zamilovaný hráč fotbalu v romantické komedii Garyho Marshalla Na sv. Valentýna. V roce 2008 se po boku Jennifer Aniston a Owena Wilsona objevil ve filmu Davida Frankela Marley a já na motivy oblíbených pamětí Johna Grogana. Svět comicsových hrdinů navštívil jako Jamie Madrox aneb Multiple Man v úspěšném filmu X-Men: Poslední vzdor. Mezi jeho další filmy patří Krvavá hostina, Odsouzeni zemřít, Sol Goode a The Basket.


Vyrostl v San Franciscu, aby se posléze přesunul do Los Angeles, kde v roce 1993 získal svou přelomovou roli v seriálu Báječná léta. Následovala řada epizodních i větších rolí v seriálech jako Čarodějky, Las Vegas kasino a Gideon's Crossing. Kromě toho se jako dr. Sloan dvakrát objevil v populárním seriálu Private Practice, který vychází z děje seriálu Chirurgové. Mezi jeho další televizní počiny patří například Tajná služba, Painkiller Jane, Hlava nehlava a Svatební války.


CAM GIGANDET (Jack) je talentovaný nováček, který si rychle získává popularitu a uznání svými působivými výkony. Před nedávnem obdržel cenu One to Watch v rámci Movieline's Young Hollywood Awards, a také MTV Movie Award za nejlepší bojovou scénu v akčním filmu Nikdy to nevzdávej. Byl jmenován jedním z nadcházejících velkých talentů magazínem Hollywood Reporter v jeho každoroční rubrice „35 pod 35“. Cam před nedávnem dokončil natáčení několika filmů, mimo jiné The Roommate s Leighton Meester, komedie Easy A s Amandou Bynes, Malcolmem McDowellem a Stanleym Tuccim, Experiment s Forestem Whitakerem a Adrianem Brodym a naposledy také Kazatel s Paulem Bettanym.


Naposledy jsme ho mohli spatřit po boku Dennise Quida a Bena Fostera ve scifi thrilleru Pandorum a předtím si zahrál společně s Gary Oldmanem a Odette Yustman v hororovém příběhu společnosti Rogue Pictures Nenarození. V listopadu 2008 ztvárnil roli zlého upíra v obrovsky úspěšném filmu Stmívání v režii Catherine Hardwick na motivy série bestsellerů Stephanie Meyer. Mezi jeho další snímky patří i golfová komedie Who's Your Caddy? a nezávislý thriller Mistaken. Do povědomí diváků vstoupil rolí drsňáka Volchoka ve velice úspěšném seriálu pro mladé OC stanice Fox. Pravidelně se objevoval také v seriálu Jack & Bobby stanice Warner Bros.


Premiéra filmu Varieté je naplánovaná na 17. 2. 2011!


Zdroj: Falcon.cz 


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
obsadenie výborné
Obrázek uživatelky
profil
tak toto mě nic neříkáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles